Een prettige ervaring in Hoorn

Ik kom graag langs bij Sissy Boy vanwege de fijne sfeer die in de winkel hangt. Mijn focus ligt op de meubels en woonaccessoires en inmiddels heb ik meerdere mooie eyecatchers in mijn woning van dit fijne merk. Ook nu werd ik heel fijn geholpen in Hoorn en wilden ze de lamp 24 uur voor mij vast houden, zodat ik de gelegenheid had om hem persoonlijk op te komen halen. Ik heb ervaring in meerdere winkels. Breda, Utrecht, Amsterdam, Hoorn. Allemaal positieve ervaringen. Er werkt fijn personeel.

Teamwork!

Vanuit Sissi boy Haarlem gebeld naar Sissy boy Heemstede: daar hadden ze mijn gewilde sneakers nog wel in de juiste maat! Meteen opgehaald, ze stonden al helemaal klaar in Heemstede, top service! Zo kon ik ze toch nog meenemen op vakantie, blij mee!

Fantastische service

Met veel geduld en vooral heel vriendelijk werd een vloerkleed voor ons uitgerold zodat we het juiste konden kiezen. Toevallig was er ook net een mooie korting van 15 %. Kortom een hele goeie ervaring!

Uitstekend !

Leuke nette winkel met een geweldige collectie en vriendelijk personeel

Leuke winkel

Leuke winkel met heel vriendelijk personeel!

Super aardig personeel. Zij maken het nog leuker om iets (in mijn favoriete winkel) te kopen. Ik heb nu al zin om straks mijn cadeautjes voor de feestdagen daar weer te kopen!

Geweldige winkel

Heerlijke winkel voor interieur en kleding … lekker snuffelen..

Nice shop

Leuke collectie, vriendelijk

Fantastisch geholpen door medewerkster.

Ik kom hier weer graag terug.

Hier wil men terugkomen!

Alleen positieve ervaringen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goed geholpen, vriendelijke dames en mooi assortiment.

Warm, gezellig , creatief en inspirerend

Al jaren grote fan van Sissy Boy Laren. Draag Sissy Boy een warm hart toe. Twee adviesjes.. Blijf ook leuke klassieke kekke colbert/jasjes in collectie houden. Dit jaar truien erg korte modellen. Niet te alternatief worden…houd ook leuke klassiek (met een twist) basics in collectie!! Ik koop er graag kadootjes. : Wordt daarin niet te duur ! Vorig jaar meer succes in prijsklasse 20 tot 15 euro.

Uitstekend geholpen !

Dames die weten waar ze het over hebben! Top!

Mega leuke winkel en accessoires

Super gave winkel mooi gestyled

Voor herhaling vatbaar

kom terug

Fijne winkel

Leuke assortiment, goeie sfeer, aardige medewerkers.

Heel klantvriendelijk

Ik word altijd vriendelijk geholpen in de winkel met persoonlijke aandacht. Heel prettig in een jachtige tijd als nu.

Even wegdromen in mijn eigen bubbel. Half jaar geleden mijn eigen winkel gesloten na 17 jaar. Sissy Boy zou voor mij een inspiratie zijn als ik weer opnieuw zou kunnen opstarten :) Dank jullie wel

Mooie winkel en vriendelijk personeel

Leuke locatie en mooie collectie. Je wordt ook goed geholpen.

Fijne winkel, ik kom er graag

Personeel is heel behulpzaam en de style spreekt me echt aan.

Goede service en meedenken!

Er hangt een prachtige herfstcollectie en de medewerkers adviseren hier heel goed bij.

Super !!!

Super leuke winkel Waar altijd slaagt

Fijn geholpen met uitzoeken top bij rok

De rok had ik al uitgezocht, daar was ik helemaal tevreden over. Een bijpassende top was lastiger. Na mijn uitleg ging ze rondje winkel doen en kwam terug met een paar hele leuke opties. Weer heel tevreden de deur uit!

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN