Een heel fijn winkelbezoek met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel!
Beste Ilse, Wat fijn dat je een prettig winkelbezoek had en ons personeel zo vriendelijk en behulpzaam vond! Bedankt voor je reactie, graag tot ziens!
Geweldig geholpen!
Beste Michelle, Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor je mooie woorden, graag tot snel!
We hadden bij de kassa een heel leuk gesprek met de verkoopster.
Beste Marie-Jose, Wat fijn dat je zo’n leuk gesprek had met onze verkoopster bij de kassa! We hopen je snel weer te zien.
Wanneer ik er binnenkom heb ik meteen zin om de prachtige collectie te gaan bekijken. Ik krijg echt een zen-gevoel in deze winkel. Een minpuntje is mss dat alles vrij duur is..
Beste Danielle, Wat fijn om te horen dat je onze winkel zo mooi en rustgevend vindt! We begrijpen dat de prijzen soms wat hoger kunnen lijken, maar we doen ons best om kwaliteit en service te bieden. Hopelijk zien we je snel weer!
Super vriendelijk en behulpzaam personeel
Beste Sessa, Heel fijn om te horen dat ons personeel je zo goed heeft geholpen! Bedankt voor je reactie en graag tot de volgende keer
Tevreden over het aangeboden assortiment. Gebaseerd op een ganse reeks bezoeken, ook van mijn dochter en gezin, raden wij aan de klantvriendelijkheid aan de kassa te verbeteren.
Beste Willem, Bedankt voor je bezoekjes en het mooie compliment over ons assortiment! We vinden het fijn dat je ons regelmatig bezoekt. We nemen je tip over de klantvriendelijkheid bij de kassa serieus en gaan ermee aan de slag. Tot snel!
Vriendelijke, behulpzame verkoopster. Drong niks op. Chapo
Beste Marjan, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je onze verkoopster als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Het is altijd ons doel om je op je gemak te stellen zonder iets op te dringen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Aangenaam winkelen, beleefd personeel
Beste Bieke, Wat fijn om te horen dat je het inspirerend en aangenaam vond! We streven er altijd naar je beleefd en prettig te helpen. Tot de volgende keer!
Vind de prijzen best wel hoog. Wilde een cadeaubon kopen en nog een kleinigheidje rond €20,- erbij. Was moeilijk iets naar wens te vinden. Bij de kassa wel super vriendelijk geholpen en alles leuk ingepakt door de medewerkster.
Beste Petra, Dankjewel voor je feedback! Fijn dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat de verpakking in de smaak viel. We nemen je opmerkingen over het assortiment en de prijzen zeker mee! Hopelijk zien we je snel weer.
Fijn personeel. Fantastisch winkel met mooie spullen en kleding in mijn stijl.
Beste Riet, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat ons team en onze collectie helemaal bij je passen. Tot snel weer!
Altijd Genieten bij jullie
Beste Machteld, Wat heerlijk om te horen dat je altijd geniet bij ons! We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen.
Fijne medewerkers en natuurlijk mooie collecties
Beste Lies, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze medewerkers en collecties waardeert. Tot snel!
Gezellig rondwalen zonder gericht te zoeken is leuk ! Ideetjes opdoen voor interieur , kledij minder voor grote maten maar een volgende keer eens beter kijken...
Beste Nancy, Wat fijn dat je onze winkel zo’n aangename sfeer vond! Gezellig rondkijken is inderdaad de beste manier om inspiratie op te doen. We hopen je snel weer te zien voor nog meer leuke ontdekkingen!
Een verwen momentje
Beste Pomona, Heerlijk om te horen dat je hebt genoten van je verwenmomentje! We hopen je snel weer te verwelkomen voor nog meer fijne momenten.
Super!!!
Beste Eddy, Wat fantastisch om te horen! Bedankt voor je enthousiasme — we zien je graag snel weer!
Fijn winkelen en top -verkoopsters.!
Beste J. Bedankt voor je mooie compliment! We vinden het geweldig om je zo’n fijne winkelervaring te geven. Tot snel weer!
Idem
Beste Jolanda, Wat fijn dat je goed bent geholpen bij het uitzoeken en afrekenen van de lampen. We hopen dat ze prachtig staan — bedankt voor je komst!
Zeer vriendelijk en beschikbaar personeel voor het helpen zoeken naar de juiste maat, zowel voor de kindjes als voor mezelf.
Hi Katrijn, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie woorden — we helpen je graag weer een volgende keer!
Vriendelijke service
Beste Emilie, Dankjewel voor je compliment! We helpen je graag. Tot de volgende keer!
Je voelt je welkom en geen vraag is teveel. Er werd goed meegedacht.
Beste M. Wat fijn om te horen, dankjewel! We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en goed geholpen wordt. Graag tot snel!
Aardige complimenteuze verkoopster mooie winkel in Laren mooi gestyled
Beste Paulien, Wat fijn om te horen, dankjewel! Leuk dat je onze winkel in Laren en onze verkoopster zo waardeert. We hopen je snel weer te zien!
Vriendelijk en attentvol personeel!!
Beste Tania, Dankjewel voor het mooie compliment! We vinden het fijn om je zo goed te kunnen helpen. Tot snel!
Ik ben op een fijne manier geholpen met het maken van mijn keuze. De verkoopster was vriendelijk. Ik dacht dat de winkel alleen/vooral voor jongeren was maar eenmaal binnen dacht ik deze winkel is gewoon voor iedereen en ze hebben naast kleding ook leuke hebbedingen. ik kom dus zeker terug
Beste Christina, Wat fijn om te lezen, dankjewel! Leuk dat je je zo welkom voelde en ons assortiment hebt ontdekt. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!
Gewinkeld bij de winkel in Breda. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie en kwalitatieve spullen.
Beste Brenda, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Breda. We hopen je snel weer te zien!
Ik was, niet fanatiek, op zoek naar een beetje mooie top op een zwarte broek. Heel vriendelijke verkoopster hielp me zoeken. Begreep heel snel wat ik wel en niet wilde. Luisterde echt! Bleef bij me toen ik ging passen, zo vriendelijk. Het was zorgzaam en dat doet goed!
Beste Suzanne, Wat mooi om te lezen, dankjewel! Fijn dat onze verkoopster zo goed naar je luisterde en je met geduld heeft geholpen. Dat is precies wat we graag willen bieden. Geniet van je nieuwe outfit en hopelijk tot snel weer!
10 Saal van Zwanenbergweg
Tilburg 5026 RN