Leuke geholpen en ik ben ook nog member geworden.
Heel leuk dat je zo positief bent, super bedankt dat je dit deelt.
Ik heb meestal fijn gevoel als ik bij Sissy-boy in Hoorn; mooie winkel/spullen en vriendelijke medewerkers die goed helpt en tijd voor je neemt.
Wat een mooie feedback, fijn dat alles zo naar wens is gegaan.
Heerlijke winkel met gezellige medewerkers!!!
Dankjewel voor je lieve woorden, we waarderen dit heel erg.
Slaag altijd wel voor nieuwe kleding
Dankjewel voor je fijne review, zo leuk om dit terug te lezen!
Voor ieder wat wils. Heerlijke winkel
Dankjewel voor je warme review, we zijn er heel blij mee!
Het is telkens weer fijn in deze winkel rond te kijken/kopen. Er is een uitgebreide keuze in allerlei artikelen, zowel kleding, als binnenhuisinrichting. En allemaal even smaakvol.
Heel leuk dat je zo positief bent, super bedankt dat je dit deelt.
super
Dankjewel voor je review
Vriendelijke medewerkster die ook nog opmerkte dat ik een voucher van € 10 had. Dat was mooi meegenomen. De winkel ziet er prachtig uit. Een lust om er te kopen.
Dankjewel voor je positieve review, super fijn om dit te horen!
Zeer leuk artikel voor kinderen. We hebben een zeer bekwame en vriendelijke verkoopster gehad. Helaas is de persoon aan de kassa onvriendelijk en erg koel, zeer onsympathiek
Dank voor je feedback. Fijn dat je goed bent geholpen in de winkel, vervelend om te horen dat je ervaring bij de kassa anders was. We nemen dit mee.
mooie winkel behulpzame verkoopsters en vriendelijk
Heel leuk om te lezen dat je tevreden bent, dat doet ons goed!
Vriendelijke mensen in de winkel!
Super dat je dit met ons deelt, we zijn heel blij met je feedback.
Ik ga altijd terug naar deze winkeş.
Dankjewel voor je fijne review, zo leuk om dit terug te lezen!
De leukste winkel van de stad; ademt creativiteit uit, mooie kleuren! Personeel is altijd vriendelijk. De winkel is gezellig en ruim opgezet. Ik ben fan!
Wat fijn dat je dit hebt laten weten, bedankt voor je positieve woorden.
Jullie winkel is inspirerend, ik wordt altijd verrast door de kleircombinaties.
Dankjewel voor je mooie review, super fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍
Dure spullen, maar o zo mooi. Fijn geholpen door Laetitia, die ook alles mooi inpakte :)
Zo leuk dat je zo tevreden bent, bedankt voor je fijne review!
Heel vriendelijk geholpen en kijk uit naar onze aankoop!
Wat een mooie feedback, fijn dat alles zo naar wens is gegaan.
Alles oke
Dankjewel voor je review
Vriendelijke begroeting tijd en aandacht
Heel leuk om te lezen dat je tevreden bent, dat doet ons goed!
Heel goed fijn personeel
Dankjewel voor je positieve feedback, we zijn er heel blij mee.
Prima ervaring in de winkel
Dankjewel voor je review, zo leuk om dit terug te lezen!
Erg goed geholpen. Nemen de tijd voor je.
Dankjewel voor je positieve feedback, we zijn er heel blij mee.
We zijn vriendelijk en goed geholpen bij het maken van de keuze voor onze nieuwe bank!
Heel fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad, bedankt!
Voor een kadootje is Sissy-boy Haarlem ook altijd de goede plek. Rustig aan neuzen tot je t hebt en t wordt prachtig ingepakt
Zo leuk om te lezen dat je blij bent, bedankt voor je review!
Ik wordt altijd blij als ik de winkel binnenloop en het personeel is vriendelijk en helpt goed!
Wat een lieve review, ontzettend bedankt dat je dit met ons deelt.
Steeds vriendelijk personeel, mooie collectie, vind altijd wel iets naar mijn gading.
Heel fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor!
10 Saal van Zwanenbergweg
Tilburg 5026 RN