Mooie collectie

On.line bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Er valt altijd wat te rond te snuffelen!

Sissy Boy Hasselt is een mooie, ruim opgezette winkel met een breed aanbod aan leuke interieur decoratie en kleding voor vrouwen én mannen. In ieder hoekje vind je weer iets nieuws. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een echt leuke winkelervaring. Ik ben ook regelmatig te vinden in de winkel in Maastricht, die in een werkelijk prachtig pand gelegen is, met een net zo prachtige winkelinrichting. Een verbeterpunt zijn de vele opstapjes waar je voor moet oppassen, voor de rest is er niets op te merken aan deze prachtige winkel.

Fijn om te bezoeken

Een gezellige, kleurrijke winkel

Dromen zonder slapen

Elk hoekje, elk kantje is er wel iets om te zien

Sneller dan verwacht

Ik had een pre order besteld die in juni zou komen, maar afgelopen week al ontvangen. Heel fijn en helemaal naar wens.

Supergoed geholpen

Zie boven

Super fijn geholpen

Gezellige winkel kleurrijk

Vriendelijk en goed geholpen

Service gericht en kundig personeel. Vrolijk en vriendelijk geholpen. Blij met mijn aankoop

Fijne winkel

Het is een fijne en overzichtelijke winkel en behulpzaam personeel.

Top product snel geleverd

Theedoeken en handdoekjes besteld zijn super kwaliteit

Snelle levering. Helaas zat er een fout in in de gestikte voering.

Fijne sfeer !

Fijne ervaring !

Heerlijke winkel!

Leuke producten en kleding. Fijne sfeer waar ik vrolijk van word. Leuk personeel

Belissimo

Een ervaring zoals een ervaring moet zijn. Prachtige winkel, super geholpen, een genot om door deze winkel te dwalen en je te verbazen over zoveel schoonheid.

Mooi tapijt, mooie kleuren, snel geleverd en zoals afgesproken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super en goede levering

Een cadeau voor mijn schoondochter en was snel geleverd.

Fijne winkel met mooie spullen

Leuke kleding met ook gave ingerieur accessoires en meubels. Heb er met plezier gewinkeld en wat leuks gekocht. Ik kom gauw weer langs!

Prima ervaring

Mooi product, snelle levering

Snel en vriendelijk

Mijn dhl track en trace werkte niet. Na een mail binnen een dag reactie. Fijn!

Snelle service, mooi product

Hartjes spiegel besteld die pas halverwege Mei beschikbaar zou zijn. Binnen een week had ik hem al thuis. Goed ingepakt en naar verwachting.

Al eeuwen klant.

Leuke winkel en wat ik zocht was op voorraad.

Leuke winkel en wat ik zocht was op voorraad.

Vriendelijk personeel en hele leuke winkel

De producten zijn mooi neergezet, vriendelijke dames, ruimte om gemakelijk doorheen te lopen en alles te bekijken. Ik kom graag weer terug!❤️

10 Saal van Zwanenbergweg

Tilburg 5026 RN