Ik ben goed geholpen, er werd een andere maat gepakt voor mij. En goed geslaagd!
Je review geeft ons een flinke boost. Dank je wel daarvoor!
Wat zo mooi is bij SB Maastricht dat diverse medewerkers je herkennen en dat laten merken. Maar ook nieuwe medewerkers (voor mij dan nieuw) zijn vriendelijk en vragen op een bescheiden wijze of ze kunnen helpen. Geen gepush of opdringerig zaken aanprijzen, maar rustig en vragend. Een gewoon ‘nee’ (we hebben het niet) krijg ik zelden: er wordt gekeken in winkel, voorraad ruimte, internet etc en vervolgens een alternatief geboden. En de positieve glimlach is niet weg als je aangeeft dat het toch niet is wat je zoekt. Ik ben verliefd op jullie winkel, merk, assortiment en daarnaast lijkt het er erg op dat het personeel blij is met hun werk en werkgever. Ik hoop dan ook dat dit zich uit in goed personeelsbeleid; jullie mensen verdienen dit zeker!!
We zijn helemaal blij met je review. Dank je wel!
Prettig personeel, altijd iets leuks te vinden!
Wat een leuke review – dank je wel!
Fijn en vriendelijk personeel. De winkel in Alkmaar is ruim en overzichtelijk. Ik ga hier graag langs.
Heel erg bedankt voor je mooie review. We waarderen je reactie enorm!
Fijne winkel met voor mij leuke mode en attributen!
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring.
Heel goed geholpen bij de aankoop van een hanglamp in de winkel. Bedankt voor het meedenken en de fijne service.
Fijn dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad. Graag tot ziens!
Ontspannend, inspirerend, ...en met a good mood te winkel buitenstappen
Altijd fijn om te lezen dat iemand zo tevreden is. Dank je!
Fijne winkel om iets te kopen.
Wat leuk dat je zo enthousiast bent – dat zijn wij nu ook!
Een hele fijn open en lichte winkel! Ruim opgezet en het personeel heel behulpzaam!
Fijn dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Bedankt!
Sissy-Boy is gewoon een hele fijne winkel met altijd mooie en bijzondere (woon)spulletjes en kadootjes.
Fijn dat je zo tevreden bent – we hopen je snel weer te zien!
Super vriendelijk, pro actief en professionele medewerkster. Mooi assortiment in de winkel in Rotterdam en ze wist me super snel te helpen met exact wat ik zocht.
Dank je wel voor je fijne beoordeling – we waarderen het enorm.
Ik ben geholpen door leuke spontane verkoopster uit Tilburg
Heel erg bedankt voor je mooie review. We waarderen je reactie enorm!
Mooie winkel, leuk personeel en goed geslaagd!
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring.
Kleding, tafelkleden, schrijfgerei….alles is altijd leuk!
Bedankt voor de mooie woorden. We stellen dit echt op prijs.
Heel vriendelijk geholpen en gelukkig niet zo druk in de winkel.
Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.
Prima. Ga er graag heen. Mooie spullen en vriendelijk personeel.
We stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring hier met ons deelt.
Mooie winkel met mooie spullen
We zijn blij met uw positieve feedback. Tot de volgende keer!
En ook heel aardige medewerkers in Alkmaar
Dank u wel! Uw tevredenheid is onze prioriteit.
Wat een gezellige meiden achter de kassa die mij hielpen. Erg behulpzaam ook
Dank u wel voor uw vertrouwen in ons en onze service.
Altijd vriendelijk en het personeel neemt de tijd voor een gesprekje en pakt je cadeautje met aandacht voor je in. Kom er heel graag. Top!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Fijne gezellige winkel met altijd hele mooie fleurige cadeautjes voor jezelf of iemand anders.
Uw review is voor ons een mooie bevestiging. Hartelijk dank!
Leuke shopervaring!
We stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring hier met ons deelt.
Ik werd heel goed geholpen door deskundige medewerkster. Vriendelijk personeel, fijne sfeer, mooie aparte kleding.
Dank u wel voor uw vertrouwen in ons en onze service.
De Sissy-Boy in Leidschendam heeft een leuke, uitnodigende inrichting. Met evenwichtige aandacht voor vrouwen-, mannen- en kindermode. Verder verfrissende kleuren qua woonaccessoires en kleding.
Dank u wel voor deze positieve woorden. We helpen u graag in de toekomst opnieuw.
Wij zijn zoals gewoonlijk weer goed geholpen tijdens ons bezoek in de winkel in Breda!
Fantastisch dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt!
10 Saal van Zwanenbergweg
Tilburg 5026 RN