Deze 3 woorden omschrijven je gevoel bij het bezoek aan jullie winkel
Uw beoordeling is belangrijk voor ons. Hartelijk dank!
Ik vond topje mooi van verkoopster en ze haalde het op sluitingsuur nog uit de voorraad!
Bedankt voor uw positieve reactie – we waarderen dit enorm.
Sissy boy in Enschede is onze driegeneraties ( tussen de 6 en 67 jaar) favoriete winkel. Wij winkelen hier graag, voor kleding, cadeautjes, Moederdag etc. En, het aanbod is zo aantrekkelijk en divers, we vinden altijd iets wat we graag willen kopen.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Leuke behulpzame dames. Goed geholpen. En weer met iets moois thuis gekomen.
Altijd mooi om zulke feedback te ontvangen. Dank u wel!
altijd een leuke winkel, jammer dat sissy boy in het centrum geen kinderkleding heeft. Persoonlijk kom ik nooit in Hoog Catharijne, maar wij kwamen er langs omdat wij naar de trein gingen.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Leuke winkel leuk personeel, goed geholpen
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dank u voor uw review.
Prettig, vriendelijk en vrolijk.
Uw feedback is voor ons van grote waarde. Dank u!
Fijne verkoopster, goed geholpen met zoeken naar andere maat . Echt leuke spullen .
We zijn erg blij dat u een goede ervaring hebt gehad. Bedankt!
Altijd als ik bij Sissyboy kom word ik verrast door de hippe kleurrijke artikelen. De winkel ziet er altijd prachtig uit en ik word blij van het leuke hippe personeel. Een prachtig concept dat hele Sissyboy waar ik al jaren kom. Kwa kleding kan ik niet meer zo goed slagen maar mijn dochters volop. Ik vind weinig ketens leuk maar Sissyboy mag blijven.
Fijn geholpen
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Daar streven we altijd naar.
Zeer mooie en overzichtelijke winkel. Lief en vriendelijk personeel. Uiteraard niet twee tassen vol mooie items naar huis gegaan. We love Sissy Boy ♥️
Dank u voor uw positieve woorden en het vertrouwen in ons team.
Prijs kwaliteit zeer goed! Heel vriendelijk personeel en ordelijke winkel
Bedankt voor uw positieve reactie – we waarderen dit enorm.
Vriendelijk personeel, leuke collectie kussens en kleding
We zijn blij dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Bedankt!
Gezellig personeel en leuke spullen
Bedankt voor uw mooie woorden over onze service.
Ik bestel graag nog een x bij sissy boy
Uw tevredenheid geeft ons motivatie. Dank u wel!
Het personeel is niet opdringerig maar heel vriendelijk als je hulp vraagt. Ze hielpen ook bij het maken van een keuze, zonder onderliggende verkoopstecnieken, de vrouw die me hielp was oprecht in haar mening en stelde zich af op mijn vraag. Een andere verkoopster gaf ook tips! Dit kom je niet vaak meer tegen en ik word daar blij van!
Bedankt voor het vertrouwen en uw vriendelijke woorden.
Het was bijna teveel voor haar dat ze ons moest helpen met het afrekenen, Maar ze moest ff stoppen met het kletsen met haar collega!!!!
Super aardig en leuk personeel, dit was mijn eerste keer in de winkel en ik voelde me gelijk welkom!
Uw tevredenheid geeft ons motivatie. Dank u wel!
Slaag altijd goed en het advies qua spulletjes en/of kleding(maat) helpt daar zeker bij. Erg tevreden met deze winkel in de stad en contact voelt altijd oprecht en persoonlijk.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Ik kom hier graag winkelen… soms ook alleen even kijken. Word altijd vriendelijk geholpen of ik nu wel iets koop of met lege handen weer vertrek! Kleding is ook van zeer goede kwaliteit! Ben heel blij dat sissy-boy weer terug is in Enschede.
Altijd mooi om zulke feedback te ontvangen. Dank u wel!
niets op aan te merken, er ging niets mis dus hoefde niets te doen, prima!
Bedankt voor het vertrouwen en uw vriendelijke woorden.
Vriendelijk personeel! Goed advies. Ze vinden gun vak leuk dat zie je!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Een mooi kleed, goed verpakt en geheel volgens afspraak geleverd. Ik ben er blij mee.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dank u voor uw review.
De verkoopster begreep mijn smaak en bracht mij precies de juiste items om te passen. Totaal niet opdringerig en bijzonder vriendelijk.
Uw feedback is voor ons van grote waarde. Dank u!
Prachtige medewerkers.
10 Saal van Zwanenbergweg