Fijne winkel met mooie spullen waar ik graag kom.
Beste Karin, Bedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je onze winkel waardeert en het fijn vindt om bij ons te komen. We hopen je snel weer te zien voor je volgende bezoek!
Altijd inspirerend Sissy Boy in de Venestraat te Den Haag. Nooit met lege handen de deur uit! Vaste fijne attente mannelijke verkoper
Beste Ingrid, Wat een fijne review, dank je wel! Het is geweldig om te horen dat je altijd geïnspireerd raakt bij Sissy Boy in de Venestraat, en dat je nooit met lege handen naar buiten gaat! We zijn ook heel blij dat je onze vriendelijke verkoper hebt kunnen waarderen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Hele fijne winkel met erg gevarieerde en mooie artikelen! Van kleding tot meubels tot accessoires, ik heb van alles wel wat in huis
Beste Marieke, Dank je wel voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat je zoveel mooie dingen hebt gevonden in onze winkel. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!
De Dames wisten het ophalen van mijn verjaardagskorting op de geurblokjes oprecht omtebouwen naar een Verjaardagscadeautjes-ophaal-evenement! Dat was werkelijk lief en onnodig, maar ik heb er van genoten! Zal de volgende keer langer blijven en alle banken en sofa's uitproberen....beloofd!!
Beste B.D.D., Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! Het klinkt alsof je een geweldige ervaring hebt gehad, en we zijn zo blij dat we je verjaardag een beetje extra speciaal konden maken. We kijken er al naar uit om je de volgende keer weer te verwelkomen!
alleen maar positieve ervaringen op alle fronten ! Zeker een aanrader !
Beste Danny, Het is altijd fijn om zulke positieve ervaringen te horen! We hopen je snel weer te zien – je bent van harte welkom!
Ben in de winkel van Den Bosch geweest zo’n leuke grote winkel met een breed assortiment van kleding tot superleuke huis accessoires. Alles is op mekaar afgestemd. Er werkt heel aardig personeel die je goed adviseren in wat je zoekt. Al met al volgende keer ga ik zeker weer naar deze winkel
Beste Clara, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Den Bosch! We zijn blij dat je ons brede assortiment en het vriendelijke personeel hebt kunnen waarderen. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen voor nog meer shopplezier. Tot snel!
Goed.
Beste Julia, Wat fijn om te horen, dank je wel! Geweldig dat je zo goed geholpen bent en dat ons team vriendelijk en behulpzaam was. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen voor nog meer moois!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !!
Beste Karin, Wat fijn om te lezen, dank je wel! Geweldig dat je onze winkel en het personeel zo aangenaam en behulpzaam hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Vond het weer leuk in de Sissy-boy winkel. Super veel dingen die ik leuk vind.
Beste Sarah, Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! Geweldig dat je weer plezier hebt gehad in onze winkel en zoveel mooie dingen hebt kunnen ontdekken. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik heb een prachtige vaas gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Erg blij mee.
Beste Conny, Wat fijn om te horen, dank je wel! Geweldig dat je zo blij bent met je nieuwe vaas — daar worden wij zelf ook helemaal vrolijk van. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie winkel met prachtige spullen. Vriendelijke verkoopsters.
Beste Nicole, Wat fijn om te lezen, dank je wel! Het doet ons veel plezier dat je onze winkel, de spullen én ons team zo waardeert. 🤍 We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!
Beste Hillary, We zijn blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer terug bij Sissy-Boy!
Mooie winkel dat gerund wordt door attente en vriendelijk personeel!
Beste Marlies, Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel! Het doet ons heel veel plezier dat je je bij ons meteen welkom voelt en onze winkel en het personeel zo waardeert. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
Lief personeel
Beste Noldy, Fijn om te horen dat je onze winkel en het personeel zo waardeert. We hopen je snel weer te zien bij Sissy-Boy!
Een leuke collectie, jaren niet geweest, nu erg enthousiast en erg vriendelijke dames om te helpen met de juiste maat etc!
Beste Laura, Het is geweldig om te horen dat je zo’n fijne ervaring bij ons hebt gehad en onze service waardeert — daar doen we het voor! We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
Geweldige service!
Beste Wendy, Fantastisch om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad en onze service zo waardeert. Dat betekent echt veel voor ons! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Blijven jullie ook vriendelijk wanneer mensen iets niet kopen?
Beste Cornelia, Natuurlijk blijven wij vriendelijk — ook als iemand niets koopt! Iedereen is altijd welkom om rustig rond te kijken, inspiratie op te doen of gewoon even binnen te lopen. Dat vinden we minstens zo belangrijk! Hopelijk mogen we je (weer) verwelkomen in onze Sissy-Boy winkel!
Lief en fijn onthaal
Beste Veerle, We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dus het is heel mooi om te horen dat je ons onthaal als lief en vriendelijk hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!
De winkel verandert steeds waardoor ik vaak kom (en koop ;)
Beste Mariken, Heel leuk om te horen dat je onze wisselende collectie waardeert — we doen ons best om het elke keer weer verrassend te maken. Hopelijk tot snel weer voor nieuwe inspiratie!
Zeer mooie winkel met prachtige dingen
Beste Fran, Wat fijn om te horen dat onze winkel indruk heeft gemaakt en dat je onze collectie zo waardeert. Daar worden we echt blij van! Hopelijk zien we je snel weer terug om opnieuw iets moois te ontdekken!
Heel fijn geholpen en nog een fijne tip bij de kassa. Wij wonen zelf in Amsterdam en waren een dagje in Haarlem. We moesten dus ook nog even de weg vragen. Dus een gezellig praatje was er ook. Tot snel
Beste Kim, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn én dat er ook nog tijd was voor een gezellig praatje. Daar doen we het voor! We zien jullie heel graag weer terug – tot snel!
Geweldige winkel, ieder seizoen weer fantastisch aanbod! Ook leuke kortingen waardoor ik opnieuw weer met een tas vol wegging! :-)
Beste Sophia, Wat geweldig om te horen dat je iedere keer weer zo geniet van ons aanbod! Bedankt voor je enthousiaste bericht, we kijken ernaar uit je volgende seizoen weer te verwelkomen!
Goed geholpen in de winkel
Beste Madė, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel! Bedankt voor je leuke bericht, we helpen je altijd graag.
Ging blij naar huis, fijn personeel!
Beste Riet, Wat fijn om te horen dat je blij naar huis ging! Bedankt voor je compliment over ons team, we zetten altijd graag dat extra stapje voor onze klanten. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!
Ik kocht theeglazen. Misschien fijner als deze in bubbelfolie of een doosje gedaan worden? Ze werden wel ingepakt in een folie maar tijdens de reis naar huis was ik wel bang dat ze kapot gingen.
Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Fijn om te horen dat je blij bent met je theeglazen. We begrijpen helemaal dat het spannend kan zijn tijdens het vervoer. We nemen je tip over bubbelfolie en een doosje zeker mee om het in de toekomst nog veiliger te verpakken.
10 Saal van Zwanenbergweg
Tilburg 5026 RN