Ik kocht theeglazen. Misschien fijner als deze in bubbelfolie of een doosje gedaan worden? Ze werden wel ingepakt in een folie maar tijdens de reis naar huis was ik wel bang dat ze kapot gingen.
Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Fijn om te horen dat je blij bent met je theeglazen. We begrijpen helemaal dat het spannend kan zijn tijdens het vervoer. We nemen je tip over bubbelfolie en een doosje zeker mee om het in de toekomst nog veiliger te verpakken.
Topwinkel
Beste Annemarike, Dankjewel! Zo fijn dat onze collectie en winkel je zo goed bevallen. We zien je graag snel weer bij Sissy-Boy!
Mooie kleding, vrolijke kleurtjes.. top home afdeling En fijne verkoopsters
Beste Jose, Dankjewel voor je mooie woorden! Geweldig dat je zo blij wordt van de vrolijke kleurtjes en onze home-afdeling. Hopelijk zien we je snel weer voor meer inspiratie!
Mooie winkel en collectie, vriendelijk personeel
Beste Tara, Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze winkel en collectie waardeert en dat ons personeel je zo vriendelijk heeft geholpen. Hopelijk zien we je snel weer!
Prachtig
Beste Annick, Dankjewel voor je review! Fijn dat onze winkel je zo aanspreekt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
We vonden de winkel in Rotterdam zo inspirerend! Een snoepwinkel voor accessoires en meubels en inspiratie. Wat een prachtige pastelkleuren en schitterende ingerichte hoeken. Dwalend door werelden werd het echt een ontdekkingsreis!
Beste Roos, Wat ontzettend leuk om te lezen! We vinden het heerlijk om een wereld vol inspiratie, kleuren en mooie hoekjes te creëren – fijn dat het zo is aangekomen! Hopelijk komen jullie snel weer langs voor een nieuwe ontdekkingsreis!
Heel goed advies
Beste Sylvia, Wat fijn om te horen, dankjewel! We doen ons best om altijd goed advies te geven. Hopelijk tot snel weer!
mijn dochter was heeel tevreden omdat met zorg en geduld haar (kleine!)cadeautjes verpakt werden.
Beste Ria, Wat een prachtige review, dankjewel! Hoe klein het cadeautje ook is, we pakken het altijd met liefde in. Wat fijn dat jullie dat zo hebben ervaren. Daar doen we het voor!
Op zoek naar Jellycats en door de vriendelijke dame van de winkel gevonden.
Beste Britt, Dankjewel voor je lieve woorden! Wat fijn dat je jouw Jellycats hebt gevonden. Graag tot de volgende keer!
Hele leuke winkel dag gehad. Veel gekocht voor zowel oma, dochters als kleindochter. Enige minpunt dat je niet even mocht gebruiken maken van de wc. Als je zoveel koopt is dat toch wel het minsten. Gelukkig wist personeel een locatie vlakbij waar we konden plassen.
Beste Joke, Wat leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn voor de hele familie, daar worden we blij van! We snappen dat het jammer was dat het toilet niet beschikbaar was. Helaas mogen wij deze niet openbaar openstellen, maar we helpen natuurlijk graag met een alternatief in de buurt. Hopelijk tot snel weer!
Fijne winkel met de mooiste woonaccessoires! Super vriendelijke meiden z’n
Beste Daphne, Dankjewel voor je lieve woorden! Super fijn dat je zo enthousiast bent. We zien je graag snel weer terug!
Alles klopt in deze “snoepwinkel “! Ook erg leuk en vriendelijk personeel.
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat je onze winkel als een echte “snoepwinkel” ervaart en dat alles naar wens was. Dat ons personeel ook als leuk en vriendelijk werd ervaren, maakt ons helemaal blij! Graag tot ziens bij Sissy-Boy!
Von A-Z super
Hallo Jasmin, Es freut uns sehr zu hören, dass von A bis Z alles super war und auch die Lieferung ganz nach Wunsch verlaufen ist. Genau dafür geben wir unser Bestes!
Mooie winkel met leuke kleding en mooie woonartikelen. Heel vriendelijk personeel.
Beste Jeanny, Wat fijn om te horen dat je onze winkel, de kleding en woonartikelen én ons vriendelijke personeel zo waardeert. Daar worden we echt blij van! Tot ziens bij Sissy-Boy!
Leuk, vriendelijk en klantgericht personeel!!
Beste Petra, Super fijn om te horen dat je ons personeel als leuk, vriendelijk en klantgericht hebt ervaren. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen! Graag tot ziens bij Sissy-Boy!
Mooi gerief en vriendelijk personeel
Beste Lieve, Wat fijn om te horen dat je onze winkel mooi vindt en tevreden bent met de service. Dat doet ons echt plezier! Graag tot ziens bij Sissy-Boy!
Was geweldig
Beste Marianne, Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je leuke reactie, we hopen je snel weer te zien bij Sissy-Boy!
Nog fijne koopjes op de kop kunnentikken. :-)
Beste Martine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aanwinsten en we hopen dat je bij je volgende bezoek weer leuke koopjes scoort!
Aanbod is zeer kleurrijk en apart zowel wat kledij als decoratie betreft.
Wat fijn om te horen dat je onze sfeer, ons aanbod en ons team zo waardeert! We doen ons best om altijd kleurrijke en bijzondere kleding en decoratie te bieden. Tot snel bij Sissy-Boy!
Vriendelijk personeel Nette winkel Behulpzaam.
Beste Beatrice, Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je ons personeel vriendelijk en behulpzaam vindt en dat je onze winkel netjes ervaart. We hopen je snel weer te zien!
Genoeg inspiratie en altijd mooi ingepakt zonder dat je dat hoeft te vragen
Beste Guusje, Wat leuk om te horen dat je het bij ons altijd als een feestje ervaart! We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen bij Sissy-Boy!
Heb ik al ingevuld.
Beste Yolande, Wat fijn om te horen dat je onze winkel gezellig vindt en dat ons team je zo goed heeft geholpen! We hopen je snel weer te zien!
vriendelijke verkoop medewerkers
Beste Willy, Bedankt voor je review! Wat fijn dat ons team zo’n goede indruk heeft achtergelaten. Dat vinden we belangrijk! Hopelijk tot snel bij Sissy-Boy!
Het is altijd een feestje! Super leuke collectie! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Beste Caroline, Wat een geweldige review, dankjewel! Wat fijn om te horen dat het voor jou altijd een feestje is. We worden hier heel blij van! Hopelijk tot snel weer bij Sissy-Boy!
Gezellig geshopt op een rustige zondag, mede door gezellige sfeer en fijn verkoopteam
Beste Tineke, Wat een fijne review, dankjewel! Wat leuk om te horen dat je zo genoten hebt van de sfeer én van ons team. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel bij Sissy-Boy!
10 Saal van Zwanenbergweg
Tilburg 5026 RN