Fantastische winkel!

Goed geholpen door het personeel, enorm vriendelijk

Vriendelijk personeel, mooie kleding

Vriendelijk personeel, mooie kleding

geweldig

We hebben al heel wat Sissy Boy-winkels bezocht, maar deze in Gent overtreft al onze verwachtingen. Ook door de ideale combinatie met andere winkels zoals Manfield en de horeca. Uiteraard speelt het prachtige gebouw een belangrijke rol

Elke keer een goede en leuke ervaring

Mode en interieur items met een twist, wat een bezoek aan de winkel altijd leuk maakt.

Super geholpen

Super lief geholpen in Den Haag, ik was op zoek naar een tas en die werd gelijk voor me gehaald door iemand van het personeel. Super leuke items ook weer deze collectie, ik zou wel alles willen halen!

Mooie Sissy boy winkel , leuk assortiment. Fijn personeel

Fijn

Vriendelijk geholpen

Altijd een mooie collectie!

Hele mooie collectie kleding gemaakt uit natuurlijke stoffen. Ook de producten voor het interieur zijn heel mooi! Daarnaast, ook heel belangrijk, heel vriendelijk personeel!

Betrokken

Fijne winkel in Haarlem! Dames zijn vriendelijk en dringen zich nooit op. Helpen goed en nemen de tijd voor je! Happy place!

Zo behulpzaam!

Alle tijd werd genomen om te helpen. Zeer vriendelijk. Het pakket werd ook nog eens aantrekkelijk ingepakt, echt een cadeautje om hier iets te kopen!

Een aangename winkel

Vriendelijke bediening. Leuk shoppen tussen de mooie Sissy-boy-kleuren. Mooie outfits en hebbedingetjes. Geen massa-kooplustigen in de winkel, maar rustig genieten van al het moois in de winkel.

Tevreden ervaring met de aankoop

We komen zeker terug

Heel vriendelijk en aangenaam, behulpzaam personeel. Gezellige winkel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Past perfect en goede kwaliteit. Een topper.

Meestal is een online jas te groot en of te klein maar deze jas zit als gegoten. Een echte topper

Mooi

Keuken theedoeken en handdoeken gekocht Prima en snel in huis

Top ervaring

Prachtig groot winkel, breed assortiment en vrolijke medewerkers.

Feestje!

Heel fijn,ruime overzichtelijke winkel!

Vriendelijk, hulpvaardig en attent geholpen in de winkel bij NS Station.

Fijn

Fijne winkel; voor kadootjes maar zeker ook voor kleding.

Gezellig geholpen en fijn advies ben tevreden!

Fantastische winkel

Geweldige winkel met een prachtige collectie accessoires waar je héél erg hebberig van wordt.

Vriendelijk personeel

Prettige winkel, vriendelijk personeel

Uitstekend!!!

Altijd een plezier om naar Sissy Boy te gaan en iets moois te kopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een prachtige kleurrijke winkel met mooie kleding, sieraden en home accessoires.

Ik bezocht de winkel en werd vrolijk van al het moois wat Sissy-Boy te bieden heeft. Een kleurrijk assortiment aan mooie kleding, schoenen, sieraden maar ook op home gebied. Enorm veel keus, goede services, ook genoeg leuks voor Moederdag voor kleine prijsjes. Ik kom hier graag snel weer terug.

Klantvriendelijk

Net zo altijd mooi een neetjes

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg