Fijne winkel

Prachtige winkel met prettig personeel.

Goed geholpen door personeel

Ik doe ideeën op en dat vind ik inspirerend.

Inspirerend.

leuke ontwerpen, goede kwaliteit en heel leuke service

Verkoop team reuze attent en behulpzaam. Rustig en beschaafd persoon diegene die mij hielp. Ik voelde me echt welkom. Ik heb ooit eens een ervaring gehad in Den Haag Centrum (en nog wel de manager) waarbij ik besloot nooit meer een voet in deze winkel te zetten. Hier in Leidschendam kom ik zeker terug en ook in de Heemstede winkel…..

Goede beleving met de Sissygirls.

Mooie spullen en kleding

Prachtig vind ik de winkel Sissy Boy Heemstede. Vriendelijk en behulpzame medewerksters. De winkel is overzichtelijk en netjes! Mooie aparte spullen en kleding. Wat me opviel, dat de prijzen van kleding erg hoog zijn in vergelijking met vorige jaren.

Vriendelijk en snel personeel.

We hebben 2 banken in de winkel besteld en werden vriendelijk en snel geholpen.

Prachtige eigenzinnige winkel

Fijn om er inspiratie op te doen

Aangenaam!

Heerlijk shoppen hier of lekker rond kijken, met aardig personeel.

Fantastische winkel

Geweldige winkel. Hele goede sfeer en het personeel allemaal even vriendelijk

Heel netjes opgelost

Ik had een knoopsgaatje wat was uitgescheurd en kreeg een nieuwe. Hele blije klant met een heel fijn bloesje

Vriendelijk te woord gestaan en ik werd goed geïnformeerd

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, men nam de tijd en ik werd goed geïnformeerd

Prettige winkel

In rustige sfeer shoppen

Een prettige ervaring in Hoorn

Ik kom graag langs bij Sissy Boy vanwege de fijne sfeer die in de winkel hangt. Mijn focus ligt op de meubels en woonaccessoires en inmiddels heb ik meerdere mooie eyecatchers in mijn woning van dit fijne merk. Ook nu werd ik heel fijn geholpen in Hoorn en wilden ze de lamp 24 uur voor mij vast houden, zodat ik de gelegenheid had om hem persoonlijk op te komen halen. Ik heb ervaring in meerdere winkels. Breda, Utrecht, Amsterdam, Hoorn. Allemaal positieve ervaringen. Er werkt fijn personeel.

Teamwork!

Vanuit Sissi boy Haarlem gebeld naar Sissy boy Heemstede: daar hadden ze mijn gewilde sneakers nog wel in de juiste maat! Meteen opgehaald, ze stonden al helemaal klaar in Heemstede, top service! Zo kon ik ze toch nog meenemen op vakantie, blij mee!

Fantastische service

Met veel geduld en vooral heel vriendelijk werd een vloerkleed voor ons uitgerold zodat we het juiste konden kiezen. Toevallig was er ook net een mooie korting van 15 %. Kortom een hele goeie ervaring!

Uitstekend !

Leuke nette winkel met een geweldige collectie en vriendelijk personeel

Leuke winkel

Leuke winkel met heel vriendelijk personeel!

Super aardig personeel. Zij maken het nog leuker om iets (in mijn favoriete winkel) te kopen. Ik heb nu al zin om straks mijn cadeautjes voor de feestdagen daar weer te kopen!

Geweldige winkel

Heerlijke winkel voor interieur en kleding … lekker snuffelen..

Nice shop

Leuke collectie, vriendelijk

Fantastisch geholpen door medewerkster.

Ik kom hier weer graag terug.

Hier wil men terugkomen!

Alleen positieve ervaringen!