Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen!

Fijn geholpen

Leuk personeel die me goed hielp.

Alles super

Versand - Ware - alles perfekt und wie abgebildet. Hat super funktioniert und ich würde wieder bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke winkel en vriendelijk personeel

Heel leuke winkel en vriendelijk personeel, spijtig de de solden nogal prijzig blijven

Fantastische winkel

Voor elk/ieder wat wils!

Super winkel

Wauwwww winkel

Mooie winkel met attent en vriendelijk personeel. Een meerwaarde voor Brugge als winkelstad.

Heerlijk gewinkeld

Hele fijne winkel om lekker rond te neuzen. Dit keer prachtige kussens gekocht voor de bank. Heel blij mee..

Heeel fijn

Veel aandacht voor de klant. Medewerkers in de winkel zijn zeer behulpzaam

Zéér goed

Zeer mooie collectie en vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Was mij ren tegoed bon van 10eur beloofd,maar tot op heden nog niets ontvangen per mail. Met groetjes Van den Houdt Anne-Mie

Goed geholpen

Super goed

Aangenaam verblijf door inrichting en personeel.

Mijn vrouw wikt en weegt terwijl ik de krant kan lezen. Herkenning door een trouw personeelslid.

Altijd goed

Vriendelijke medewerkers, altijd oprechte adviezen. Fijne sfeer.

Leuke winkel, rondsnuffelen tussen mooie kleding en snuisterijen..Blij met zo’n winkel in onze stad.

Vriendelijk en behulpzame medewerkenden.

Fijn contact met een van de verkoopsters die heel goed advies gaf ivm kleding

Top gezellige en degelijke winkel!

Heel gezellige en nette winkel die ook voldoende ruim is! Hier vind je altijd je gading! Succes!

Meedenkende medewerksters

Een fijne shopervaring.

Fijne sfeer

Grote keuze. Fijne stijl.

Aangenaam

Heel vriendelijk personeel aan kassa. Gemoedelijke sfeer bij het passen (ik vond het fijn zelf te kijken)

Top! Zoals altijd

Hele fijne winkelervaring en vriendelijk personeel. Behulpzaam niet opdringend en eerlijk. Altijd top!

Vlotte collectie

De door mij gekochte artikelen zijn trendy en vlot.

Al jaren een tevreden klant!

Al jaren een tevreden klant

Zeer fijne shopervaring

Steeds een zeer fijne shopervaring in de winkel in Antwerpen

Mooie Sissy boy in Hasselt

Mooie winkel met vriendelijk personeel !

Zeer fijne winkelervaring.

Leuk onthaal. De verkoopster was heel behulpzaam en vriendelijk. Mooi ingerichte en opgeruimde winkel.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg