Prachtige winkel met prettig personeel.
Beste Roos, Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Goed om te horen dat je zo prettig bent geholpen. Tot snel bij Sissy-Boy!
Goed geholpen door personeel
Beste M. Super om te horen – dankjewel! Fijn dat je zo goed bent geholpen. Tot snel weer!
Inspirerend.
Beste Els, Wat leuk om te horen dat je bij ons inspiratie opdoet – daar worden we blij van! Dankjewel voor je reactie en graag tot ziens in de winkel.
Verkoop team reuze attent en behulpzaam. Rustig en beschaafd persoon diegene die mij hielp. Ik voelde me echt welkom. Ik heb ooit eens een ervaring gehad in Den Haag Centrum (en nog wel de manager) waarbij ik besloot nooit meer een voet in deze winkel te zetten. Hier in Leidschendam kom ik zeker terug en ook in de Heemstede winkel…..
Beste Helna, Wat een mooie woorden – dankjewel! We zijn blij dat je je zo welkom voelde in onze winkel. Daar doen we het voor! Jammer van je eerdere ervaring, maar des te fijner dat we je nu weer enthousiast hebben kunnen maken. We kijken ernaar uit je terug te zien in Leidschendam of Heemstede!
Beste Petra, Wat leuk om te horen – dankjewel! De Sissygirls vonden het ook top om je te helpen. Graag tot snel weer!
Prachtig vind ik de winkel Sissy Boy Heemstede. Vriendelijk en behulpzame medewerksters. De winkel is overzichtelijk en netjes! Mooie aparte spullen en kleding. Wat me opviel, dat de prijzen van kleding erg hoog zijn in vergelijking met vorige jaren.
Beste Karin, Dankjewel voor je mooie woorden over onze winkel en collega’s – dat waarderen we enorm! We begrijpen je opmerking over de prijzen en nemen je feedback ter harte. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in Heemstede!
We hebben 2 banken in de winkel besteld en werden vriendelijk en snel geholpen.
Beste Marjolijn, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat ons team je vriendelijk en snel heeft kunnen helpen bij het bestellen van de banken. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe meubels!
Fijn om er inspiratie op te doen
Beste Marian, Wat een mooi compliment, bedankt! We vinden het geweldig dat onze winkel je inspireert. Hopelijk blijf je nog vaak bij ons langs komen voor meer inspiratie en leuke vondsten!
Heerlijk shoppen hier of lekker rond kijken, met aardig personeel.
Beste Özge, Wat fijn om te lezen! We vinden het heerlijk dat je zo geniet van het shoppen en onze gezellige sfeer. Ons team zorgt graag voor een warm welkom, dus hopelijk tot snel weer in de winkel!
Geweldige winkel. Hele goede sfeer en het personeel allemaal even vriendelijk
Beste Jantine, Fantastische winkel Geweldige winkel. Hele goede sfeer en het personeel allemaal even vriendelijk
Ik had een knoopsgaatje wat was uitgescheurd en kreeg een nieuwe. Hele blije klant met een heel fijn bloesje
Beste Marietje, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat we het voor je konden oplossen en dat je zo blij bent met je nieuwe bloesje. Daar doen we het voor! We hopen dat je er nog lang van geniet.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan, men nam de tijd en ik werd goed geïnformeerd
Beste Lydia, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat ons team je vriendelijk en goed geïnformeerd heeft geholpen. We nemen graag de tijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zien je graag weer terug!
In rustige sfeer shoppen
Beste Yolanda, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je het prettig vindt om bij ons in alle rust te shoppen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik kom graag langs bij Sissy Boy vanwege de fijne sfeer die in de winkel hangt. Mijn focus ligt op de meubels en woonaccessoires en inmiddels heb ik meerdere mooie eyecatchers in mijn woning van dit fijne merk. Ook nu werd ik heel fijn geholpen in Hoorn en wilden ze de lamp 24 uur voor mij vast houden, zodat ik de gelegenheid had om hem persoonlijk op te komen halen. Ik heb ervaring in meerdere winkels. Breda, Utrecht, Amsterdam, Hoorn. Allemaal positieve ervaringen. Er werkt fijn personeel.
Beste Roos, Heel erg bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat je bij meerdere winkels van Sissy Boy zo goed bent geholpen en dat onze meubels en woonaccessoires een plekje in jouw huis hebben gekregen. We doen er alles aan om die fijne sfeer en persoonlijke service te blijven bieden. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen in Hoorn of een van onze andere winkels!
Vanuit Sissi boy Haarlem gebeld naar Sissy boy Heemstede: daar hadden ze mijn gewilde sneakers nog wel in de juiste maat! Meteen opgehaald, ze stonden al helemaal klaar in Heemstede, top service! Zo kon ik ze toch nog meenemen op vakantie, blij mee!
Beste Y.H., Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je je sneakers in de juiste maat hebt kunnen ophalen en dat je ze mee kon nemen op vakantie. Heel veel plezier ermee, en we hopen je snel weer te verwelkomen!
Beste Ine, We waarderen je review en hopen je snel weer te zien!
Met veel geduld en vooral heel vriendelijk werd een vloerkleed voor ons uitgerold zodat we het juiste konden kiezen. Toevallig was er ook net een mooie korting van 15 %. Kortom een hele goeie ervaring!
Beste Anita, Hartelijk dank voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze service als geduldig en vriendelijk hebt ervaren, en dat het vloerkleed precies bij je keuze paste. We zijn ook blij dat je hebt kunnen profiteren van de korting! We hopen je snel weer te mogen helpen.
Leuke nette winkel met een geweldige collectie en vriendelijk personeel
Beste Jojanneke, Heel erg bedankt voor je geweldige review! We vinden het fantastisch om te horen dat je onze collectie en ons team waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel!
Leuke winkel met heel vriendelijk personeel!
Beste Tineke, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je onze winkel leuk vindt en dat ons team je zo vriendelijk heeft geholpen. We hopen je snel weer te zien!
Super aardig personeel. Zij maken het nog leuker om iets (in mijn favoriete winkel) te kopen. Ik heb nu al zin om straks mijn cadeautjes voor de feestdagen daar weer te kopen!
Beste Tjerkje, Wat ontzettend leuk om te horen! Ons team doet er alles aan om jouw favoriete winkel nog specialer te maken. We kijken ernaar uit je straks te helpen met het vinden van de perfecte cadeautjes voor de feestdagen. Tot snel!
Heerlijke winkel voor interieur en kleding … lekker snuffelen..
Beste Marionne, Wat geweldig om te horen dat je zo geniet van onze winkel! Lekker rondneuzen tussen interieur en kleding is inderdaad een feestje. We hopen je snel weer te zien voor nog meer gezellige momenten!
Leuke collectie, vriendelijk
Beste Stella, Wat leuk om te horen dat je onze collectie en service waardeert! We doen ons best om je altijd vriendelijk te helpen. Tot de volgende keer!
Beste Heleen, Bedankt voor je korte en krachtige review! We zijn blij dat je tevreden bent. Hopelijk tot snel!
Ik kom hier weer graag terug.
Beste Puck, Wat fijn om te horen dat onze medewerkster je zo goed heeft geholpen! We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen. Bedankt voor je leuke reactie!
Alleen positieve ervaringen!
Beste Gerda, Wat geweldig om te horen dat je alleen positieve ervaringen hebt bij ons en dat je graag terugkomt! We doen ons best om het elke keer weer fijn voor je te maken. Tot snel!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg