Rust...

Alles is altijd netjes en proper, de sfeer us rustgevend. Love it! Er zijn altijd items die zo hebbedingetjes zijn, maar ook leuke en kwaliteitsvolle basics Deze keer geen koopjes kunnen doen, maatje s is blijkbaar snel weg.... Super lieve mensen...

Leuke winkel

Fijn en klantvriendelijkheid contact

Goeie hulp, gezelligheid en goede pasvormen

In de winkel vind ik altijd gezelligheid, goeie hulp, te leuke kleding die een goede pasvorm heeft. Er is echt altijd wat leuks te vinden. Ik wens de collecties nog wél wat meer duurzaamheid toe (bio cotton, eco vero oid en duurzaam geteeld linnen).

Blij!

Van deze blouse ga ik nog heel veel plezier hebben!

Zeer aangenaam winkelen

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel! Altijd vrolijke medewerkers, zowel in de bediening van de Daily als in de winkel. Echte vakmensen met kennis van zaken en een passie voor hun werk. Zodra je de winkel binnenloopt, begint de beleving al – dankzij de visueel aantrekkelijke presentatie van alle leuke dingen. Een feest voor de zintuigen!

Personeel is enorm klantvriendelijk en helpen enorm goed. Altijd blij om de winkel in en ook weer uit te gaan. Zeer tevreden klant.

Lief en behulpzaam personeel

goed geholpen, vriendelijk personeel.

Leuke winkel, heel toffe kleding !

Ik kom er graag en vind er elke keer een leuke outfit ! Leuke winkel.

Wat een ontzettende leuke kleding hebben jullie! Moet ook niet te lang in de winkel blijven anders koop ik de hele winkel leeg!

Heel goed.

Vriendelijke verkoopsters. Een verademing

Blij mee!

Trendy kussens voor een bescheiden prijs

leuke unieke winkel

Personeel super behulpzaam.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn geholpen en ons cadeautje perfect en stijlvol ingepakt.

Super leuke winkel!!

Super leuke winkel, mooie collectie en niet geheel onbelangrijk: vrolijk en klantvriendelijk personeel!

Leuk.

Een waaier van kleuren en geuren.

Winkelen in een aangenaam kader.

Mooie originele kleding.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele fijne sfeervolle winkel.

Het is super fijn om af en toe even op de stations deze mooie winkel te mogen bezoeken. Sfeervol en ontspannen, met mooie fijne producten. Goede balans.

Ik word blij van de spullen van Sissyboy

Ik winkel graag bij Sissyboy, smaakvolle spullen en veel vernieuwingen door het jaar heen! Kleurrijk en gezellig! Altijd succes met spullen van Sissyboy!

Heerlijke winkel en mega lief personeel

Heel leuk hoe het assortiment elke keer weer anders is! Mega lieve meiden die mij geholpen hebben dit keer!

Weer geslaagd!

Altijd succes bij sissy boy

Ruim voldoende

Mooie winkel

Fantastische Sissy Boy

Prachtig!

Prachtige winkel en heel vriendelijk geholpen!

Leuk enthousiast personeel, overzichtelijke winkel

Leuk enthousiast personeel, overzichtelijke winkel. aanrader

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg