Top winkel

Vriendelijk onthaal Een aanrader

Leuk winkelbezoek!

We waren geruime tijd in de winkel omdat er veel leuks te zien was!

Super tevreden

Heel vriendelijk en behulpzaam!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vrolijke interieur met kleurrijke items

Alhoewel mijn stijl heel behoudend is en ik van neutrale effen kleding houd hebben wij een leuke vaas gevonden om ons interieur op te leuken. Wel in 1 kleur (off white) maar in een leuke vorm.

Super goede service

Wat een fijne ervaring heb ik. Door DHL was het kado gebroken en de medewerkster dacht zo met mij mee. Alles is goed gekomen. Dank je wel.

Leuke producten en vriendelijk personneel

Altijd een leuke winkel ervaring met een verassend assortiment en aardig personeel

Helemaal naar wens

Prettige winkel, waarvan ik hoop, dat deze in Amersfoort blijft

Goed passend advies

Zie opmerking eerder

Heel relexed en een prachtige collectie!

Leuke winkel

Leuke winkel om te shoppen .

Supervriendelijk personeel

Kussen gekocht en het regende en kreeg er nog eentje mee in het plastic heel Handig en Supervriendelijk geholpen

Gezellig shoppen

Altijd heerlijk om te komen.

Heel leuke winkel

Die winkel is leuk voor kleine dingen of home producten

Mooie spullen en goede service

Laatste weken een paar keer bij Sissy Boy Tilburg geweest voor Homeland artikelen. Wat een feest! Prachtig, veel keuze en het personeel helpt je snel, vriendelijk en doen er alles aan om goede service te verlenen.

Fijn geholpen

Meedenkend en vriendelijk personeel!

Heel vriendelijk personeel

Ze geven je alle ruimte om rustig rond te kijken en zorgvuldig mijn keuze mag doen .

Mooie producten, mooie winkel en fantastisch personeel

Altijd een goede service

Een pracht van kleuren en mooie materialen.

Zeer vriendelijke verkopers

Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopmedewerkers in de winkel

Heel fijne, positieve en klantvriendelijke sfeer!

Heel enthousiast geholpen bij het uitzoeken van een cadeau voor mijn man, Ik stapte met een blij en fijn gevoel de winkel weer uit!

Leuke winkel

Een leuke winkel met aantrekkelijke aanbiedingen. Ik ben vriendelijk geholpen en het personeel is erg behulpzaam. Ik kom hier graag!”

Mooie ingerichte winkel

Mooie ingerichte winkel

Prachtige winkel met Home artikelen

Wat fijn dat Groningen de eerste Homewinkel heeft én wat een prachtige spullen, I love it Leuk personeel ook, wat ook belangrijk is

Buitengewoon tevreden

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam

Feel good winkel!

Zeer aangename ontvangst en service. Mooie collectie!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg