Ik wordt altijd blij als ik de winkel binnenloop en het personeel is vriendelijk en helpt goed!
Wat een lieve review, ontzettend bedankt dat je dit met ons deelt.
Steeds vriendelijk personeel, mooie collectie, vind altijd wel iets naar mijn gading.
Heel fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor!
Goed geholpen, leuke producten
Dankjewel voor je mooie feedback, super leuk om te horen.
Gutes Intetnetauftritt und guteAuswahl. Beste Socken.
So nice to read that you're happy, thanks for your review!
Supervriendelijk en behulpzaam personeel.
Dankjewel voor je lieve woorden, dat betekent veel voor ons
Mooie kleding, lekker apart, ook alle andere spullen zijn bijzonder
Dankjewel voor je positieve feedback, we zijn er heel blij mee.
Goeie en vloeiende samenwerking
Wat fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad, super bedankt voor je review.
Wat een leuke mooie winkel en zeer vriendelijk personeel. Nemen de tijd en helpen je met het zoeken naar het juiste item. Chapeau voor het personeel.
Heel leuk om te lezen dat je tevreden bent, dat doet ons goed!
Altijd leuk om hier te komen kijken en regelmatig wat te kopen
Dankjewel voor je mooie woorden, we waarderen dit ontzettend.
Sehr schöne Mode, tolle Accessoires und Deko! Bin begeistert
So nice to read that you're happy, thanks for your review!
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen!
Dankjewel voor je positieve woorden, dat waarderen we enorm!
Leuk personeel die me goed hielp.
Dankjewel voor je mooie review, super fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍
Versand - Ware - alles perfekt und wie abgebildet. Hat super funktioniert und ich würde wieder bestellen
Beste Karin, Vielen herzlichen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass alles reibungslos geklappt hat und du mit deiner Bestellung zufrieden bist. Wir freuen uns schon auf deine nächste Bestellung – bis bald!
Heel leuke winkel en vriendelijk personeel, spijtig de de solden nogal prijzig blijven
Hi Patsy, Hartelijk dank voor je mooie woorden over onze winkel en collega’s – daar worden we blij van! We begrijpen je opmerking over de solden en nemen je feedback zeker mee. We blijven ons best doen om een mooie balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!
Voor elk/ieder wat wils!
Beste Marlies, Wat fijn om te horen dat je onze winkel als zo veelzijdig ervaart! We doen ons best om voor ieder wat wils te bieden, dus jouw woorden maken ons heel blij. Dankjewel en graag tot een volgende keer!
Wauwwww winkel
Beste Maria, Wauw – dankjewel voor je enthousiasme! Wat leuk om te lezen dat je zo blij wordt van onze winkel. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer in één van onze winkels of online.
Mooie winkel met attent en vriendelijk personeel. Een meerwaarde voor Brugge als winkelstad.
Beste Sylvie, Wat een prachtige complimenten – dankjewel! We zijn blij dat je onze winkel en ons team zo waardeert. En dat we mogen bijdragen aan de charme van Brugge als winkelstad, maakt ons extra trots! Heel graag tot een volgende bezoek.
Hele fijne winkel om lekker rond te neuzen. Dit keer prachtige kussens gekocht voor de bank. Heel blij mee..
Beste Marionne, Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van het winkelen bij ons! We zijn blij dat je met prachtige kussens naar huis bent gegaan – hopelijk maken ze je bank nog gezelliger. Dankjewel voor je leuke reactie en heel graag tot een volgende keer!
Veel aandacht voor de klant. Medewerkers in de winkel zijn zeer behulpzaam
Beste Anja, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad in onze winkel! We vinden het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven, dus het is heel leuk om te horen dat dat ook zo is overgekomen. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer!
Zeer mooie collectie en vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Was mij ren tegoed bon van 10eur beloofd,maar tot op heden nog niets ontvangen per mail. Met groetjes Van den Houdt Anne-Mie
Beste Anne-Mie, Hartelijk dank voor je fijne review en je mooie complimenten over onze collectie en ons team – wat leuk om te lezen! Wat betreft de beloofde tegoedbon van €10: excuses dat je deze nog niet hebt ontvangen. Je mag ons hiervoor altijd even benaderen via [email protected], dan kijken we het graag voor je na en lossen we het zo snel mogelijk op. Nogmaals dank voor je feedback en hopelijk tot ziens!
Super goed
Beste Made, Dank je wel voor je korte maar krachtige compliment! We zijn blij dat je zo goed geholpen bent. Hopelijk tot snel weer!
Mijn vrouw wikt en weegt terwijl ik de krant kan lezen. Herkenning door een trouw personeelslid.
Beste Joke, Wat een prachtige beschrijving, bedankt voor het delen! Fijn om te horen dat onze inrichting en personeel bijdragen aan een aangenaam verblijf voor jullie beiden. Het is mooi om te weten dat onze trouwe collega’s je herkennen en dat je op je gemak de krant kunt lezen terwijl je vrouw rustig kiest. We hopen jullie snel weer te verwelkomen!
Vriendelijke medewerkers, altijd oprechte adviezen. Fijne sfeer.
Beste Carola, Dank je wel voor je trouwe bezoek en deze mooie woorden! Wat fijn dat je onze sfeer en adviezen zo waardeert — we streven ernaar dat iedereen zich welkom en eerlijk geholpen voelt. Altijd fijn om je te mogen ontvangen!
Vriendelijk en behulpzame medewerkenden.
Beste Gerion, Wat een leuke en warme review – dank je wel! We zijn blij dat je zo geniet van het rondsnuffelen tussen onze kleding en snuisterijen. En nog mooier om te horen dat je blij bent met onze winkel in de stad. We staan altijd voor je klaar met een glimlach. Graag tot snel!
Fijn contact met een van de verkoopsters die heel goed advies gaf ivm kleding
Beste R., Dank je wel voor je geweldige review! Wat fijn dat je zo’n goed en persoonlijk advies hebt gekregen van onze verkoopster — daar worden we blij van! We vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij je keuzes. Hopelijk mogen we je snel weer helpen!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg