Vriendelijk en behulpzaam

Mooie en handige artikelen

Super toffe winkel

Hele leuke winkel met mooie spullen!

Geweldig!

Top dienstverlening, vriendelijk en snel!

Was echt top bij Sissy Boy Heemstede

Behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijke en lieve mensen, denken met je mee en helpen je echt verder! Prijs kwaliteit is echt top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuk assortiment en sfeervolle winkel

Hele aardige medewerkers en goede service! Ik voel mij altijd zeer welkom in de winkel

Zeer positief

Verkoopster zeer vriendelijk en professionnel.

Zeer goed geholpen. Zeer vriendelijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik word blij en vrolijk van deze winkel

Ik word altijd een beetje hebberig

Prettig niet opdringerig

Prettig niet opdringerig

Prachtige winkel en etalage

Mooie winkel

Erg mooie winkel en ook goed geholpen!

Mooie winkel, blij met mijn Sissy boy spullen.

Ik ben fijn geholpen bij de aankoop van een verstelbaar bijzettafeltje. Daar ben ik erg blij mee. Jullie hebben leuke spullen, zowel voor in huis als de kleding. Hoewel ik wel vind dat de prijzen erg gestegen zijn. Ik koop daarom ook via Marktplaats jullie items en minder in de winkel.

Zeer aangename winkel

Prachtige sfeer om in te winkelen. Echt alles is mooi! Jammer genoeg zag ik thuis dat er een gaatje in mijn broek zat, dus deze moet ik terugbrengen. Maar meestal alles perfect en super vriendelijk personeel. Zowel Wijnegem als Antwerpen

Mooie collectie en behulpzaam

Een dikke dank je wel voor het behulpzame en zeer vriendelijke meisje aan de kleedkamers.

uitstekend

super mooie zaak en super mooie gerief en t ruikt er vortreffelijk goed

Alles klopt!

Net omschreven;) Top personeel en fijne winkel waar ik heel graag kom

Fantastische service

Zeer vriendelijk personeel. Fantastische service.

geweldig

De winkel gaf mij een echt vakantiegevoel, allemaal toffe en originele dingen.

Mooie collectie, aangename winkel

Fijn personeel

Ik word altijd vriendelijk begroet. Er is geen opdringerigheid van de verkoopsters. En ben super fijn geholpen. Tot de volgende!!

Mooie collectie

On.line bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Er valt altijd wat te rond te snuffelen!

Sissy Boy Hasselt is een mooie, ruim opgezette winkel met een breed aanbod aan leuke interieur decoratie en kleding voor vrouwen én mannen. In ieder hoekje vind je weer iets nieuws. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een echt leuke winkelervaring. Ik ben ook regelmatig te vinden in de winkel in Maastricht, die in een werkelijk prachtig pand gelegen is, met een net zo prachtige winkelinrichting. Een verbeterpunt zijn de vele opstapjes waar je voor moet oppassen, voor de rest is er niets op te merken aan deze prachtige winkel.

Fijn om te bezoeken

Een gezellige, kleurrijke winkel