Top gezellige en degelijke winkel!

Heel gezellige en nette winkel die ook voldoende ruim is! Hier vind je altijd je gading! Succes!

Meedenkende medewerksters

Een fijne shopervaring.

Fijne sfeer

Grote keuze. Fijne stijl.

Aangenaam

Heel vriendelijk personeel aan kassa. Gemoedelijke sfeer bij het passen (ik vond het fijn zelf te kijken)

Top! Zoals altijd

Hele fijne winkelervaring en vriendelijk personeel. Behulpzaam niet opdringend en eerlijk. Altijd top!

Vlotte collectie

De door mij gekochte artikelen zijn trendy en vlot.

Al jaren een tevreden klant!

Al jaren een tevreden klant

Zeer fijne shopervaring

Steeds een zeer fijne shopervaring in de winkel in Antwerpen

Mooie Sissy boy in Hasselt

Mooie winkel met vriendelijk personeel !

Zeer fijne winkelervaring.

Leuk onthaal. De verkoopster was heel behulpzaam en vriendelijk. Mooi ingerichte en opgeruimde winkel.

Mooie dingen en toffe kledij. Originele winkel

Mooie dingen en toffe kledij. Originele winkel

Fijne winkelbediening

Fijn.

Goed geholpen.

Nette winkel!

Zeer vriendelijk geholpen!!

Vriendelijk snel, top!

Mooie winkel, opgeruimd, ruim en vriendelijk personeel

Aangename winkel

Blij met mijn nieuwe kussens

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Sissy Boy is een winkel waar ik graag kom.

Kleding en keukendoeken zijn van goede kwaliteit.

Een hele leuke winkel met behulpzame mensen

Hele mooie broeken kunnen kopen

Geweldig winkel

Goede verkopers

Vriendelijke medewerkers, zelfs bij een minieme aankoop.

Zoals steeds in deze zaak in de Nationalestraat zijn de medewerkers professioneel en attent - kleine of grotere aankoop; de vriendelijkheid is er.

Betoverend

Winkelen bij Sissy Boy is een stap in een magische wereld met mooie spullen, lekker geuren en vriendelijkheid. Je knapt altijd op van een bezoekje. Of je nu wel of niets iets koopt

Ik hou van deze winkel

Wat een fijne service

Een weekje weg in Oisterwijk en even de winkel in gegaan. Super fijn geholpen in de winkel! Kwaliteit van de spullen is altijd goed. Het is soms even zoeken met de maten, maar daardoor vind ik het fijner om in de winkel te passen. Iets in de winkel gekocht, maar het merendeel daarna online besteld aangezien ik een kortingscode had die alleen online geldig was. Jammer want op de een of andere manier had ik het liever in de winkel uitgegeven!

Mooie winkel met uitgebreide collectie!

Mooie uitgebreide collectie, kleding, meubels en leuke assesoires. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg