Goede service en aardige medewerker

Ik werd goed geholpen en ook fijn dat er een aardige medewerker was. Goede service is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Gelukkig wel bij dit filiaal Rotterdam Centraal.

Heerlijk winkelen

Heerlijke winkel om doorheen te lopen en vooral veel leuke kleding en spulletjes! Word er altijd weer blij van!

Top winkel bezoek

Altijd goed geholpen door vriendelijke medewerkers, Leuke kleding en woonaccessoires,blijf vaste klant hier

Prachtige collectie anders dan anders

Mooie natuurlijke materialen.

Heel fijn

Aangenaam.

Zeer klantvriendelijk, kwaliteitsvolle collectie.

Alles in orde

Super leuke winkel, alleen maar goede ervaringen

Mooie winkel

Goed ingericht. Leuke mode items gecombineerd met mooie spulletjes

Hele mooie winkel

Inspirerende winkel met mooie meubels en leuke kleding ook voor de kids !

Fantastische service

De medewerker die mij hielp maakte veel meer meters voor mij dan je van winkelpersoneel mag verwachten. Werkelijk heel bijzonder en ontzettend fijn!

Super leuk geholpen

Altijd leuk om even binnen te lopen.

Personeel zeer klantvriendelijk. Gewoon leuke meiden. Winkel ziet er gezellig uit. Kom er graag en al vele jaren. Nu soms ook voor een bakje koffie.

Aangenaam winkelen

Ik kwam helemaal tot rust in de winkel. Heel leuk concept ook!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een Winkel waar je niet uitgekeken raakt

Ik werd vriendelijk geholpen. En er was zoveel keus en alles was netjes

Fijne winkel om te shoppen, ziet er goed uit en heeft mooie apullen!

Fijne winkel om te shoppen, ziet er goed uit en heeft mooie spullen!

Mooie winkel!

Prettig gewinkeld.

Deze Sissy-Boy vestiging is een lust voor het oog.

Ik vond in deze sfeervolle winkel een prachtige bohemien shopper en werd heel vriendelijk geholpen bij de kassa.

Leuk assortiment en vriendelijk personeel

Gezellige winkel met vriendelijk personeel.

Super mooie winkel!

Ik loop er regelmatig binnen. Ieder keer weer opnieuw iets te bekijken. Mooi gepresenteerd! Vriendelijke en behulpzame bediening!

Relaxt!

Trui gekocht. Zit heerlijk, fijn materiaal. Winkel in Utrecht is super fijn. Ruim en leuk ingericht.

Klandvriendelijk, goed geholpen. Leuke bank gekocht.

Medewerkers waren vriendelijk, en gingen leuk gesprek aan. Heel fijn dat de bank die ik gekocht heb, in plastic is gewikkeld. En dat hij in het magazijn is gezet. Top ervaring!

Top - winkel, assortiment en service

Top - winkel, assortiment en service

Vriendelijk, meedenkend personeel!

Gezellige sfeer in de winkel, mede door het vriendelijke personeel en inrichting!

Supermooie winkel

Ik kan er uren rondlopen! Wat een mooie spullen!

Aangenaam shoppen!

De winkel is altijd leuk en net ingericht. Mooie e. Kwaliteitsvolle kledij en keitoffe interieur- en hebbedingen!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg