Dromen zonder slapen

Elk hoekje, elk kantje is er wel iets om te zien

Sneller dan verwacht

Ik had een pre order besteld die in juni zou komen, maar afgelopen week al ontvangen. Heel fijn en helemaal naar wens.

Supergoed geholpen

Zie boven

Super fijn geholpen

Gezellige winkel kleurrijk

Vriendelijk en goed geholpen

Service gericht en kundig personeel. Vrolijk en vriendelijk geholpen. Blij met mijn aankoop

Fijne winkel

Het is een fijne en overzichtelijke winkel en behulpzaam personeel.

Top product snel geleverd

Theedoeken en handdoekjes besteld zijn super kwaliteit

Snelle levering. Helaas zat er een fout in in de gestikte voering.

Fijne sfeer !

Fijne ervaring !

Heerlijke winkel!

Leuke producten en kleding. Fijne sfeer waar ik vrolijk van word. Leuk personeel

Belissimo

Een ervaring zoals een ervaring moet zijn. Prachtige winkel, super geholpen, een genot om door deze winkel te dwalen en je te verbazen over zoveel schoonheid.

Mooi tapijt, mooie kleuren, snel geleverd en zoals afgesproken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super en goede levering

Een cadeau voor mijn schoondochter en was snel geleverd.

Fijne winkel met mooie spullen

Leuke kleding met ook gave ingerieur accessoires en meubels. Heb er met plezier gewinkeld en wat leuks gekocht. Ik kom gauw weer langs!

Prima ervaring

Mooi product, snelle levering

Snel en vriendelijk

Mijn dhl track en trace werkte niet. Na een mail binnen een dag reactie. Fijn!

Snelle service, mooi product

Hartjes spiegel besteld die pas halverwege Mei beschikbaar zou zijn. Binnen een week had ik hem al thuis. Goed ingepakt en naar verwachting.

Al eeuwen klant.

Leuke winkel en wat ik zocht was op voorraad.

Leuke winkel en wat ik zocht was op voorraad.

Vriendelijk personeel en hele leuke winkel

De producten zijn mooi neergezet, vriendelijke dames, ruimte om gemakelijk doorheen te lopen en alles te bekijken. Ik kom graag weer terug!❤️

Goed geslaagd

Ik ben goed geholpen, er werd een andere maat gepakt voor mij. En goed geslaagd!

Alweer fijn geholpen in m’n favo shop!

Wat zo mooi is bij SB Maastricht dat diverse medewerkers je herkennen en dat laten merken. Maar ook nieuwe medewerkers (voor mij dan nieuw) zijn vriendelijk en vragen op een bescheiden wijze of ze kunnen helpen. Geen gepush of opdringerig zaken aanprijzen, maar rustig en vragend. Een gewoon ‘nee’ (we hebben het niet) krijg ik zelden: er wordt gekeken in winkel, voorraad ruimte, internet etc en vervolgens een alternatief geboden. En de positieve glimlach is niet weg als je aangeeft dat het toch niet is wat je zoekt. Ik ben verliefd op jullie winkel, merk, assortiment en daarnaast lijkt het er erg op dat het personeel blij is met hun werk en werkgever. Ik hoop dan ook dat dit zich uit in goed personeelsbeleid; jullie mensen verdienen dit zeker!!

Fijne winkel

Prettig personeel, altijd iets leuks te vinden!

Fijne en overzichtelijke winkel

Fijn en vriendelijk personeel. De winkel in Alkmaar is ruim en overzichtelijk. Ik ga hier graag langs.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg