Een fijne en comfortabele beleving in het shoppen.

Waanzinnig, wat een mooie winkel en lieve mensen!

We werden super vriendelijk geholpen, en konden tussentijds alvast wat zaken bij de kassa leggen. Vergeleken met andere vestigingen een enorm fijne winkel met een groots assortiment. Hier kom ik zeer zeker terug!

Topservice en zeer vriendelijk

Heel goed geholpen, mét een brede glimlach! Correcte info voor afhaling en afhandeling!

Fijne winkel

Top winkel

Fijn

Leuk

Feel good shopping

Top winkel

Prachtige winkel

Top ervaring

Leuke winkel met leuke collectie en prettig geholpen.

Mooie winkel met exclusieve producten

Zie vorige vraag

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Veel keuze uit kleding en accessoires. Bovendien meedenkende medewerkers met passie voor de zaak en producten.

prettig en vakkundig

Heel goed, prettig en vakkundig geholpen!

Altijd blij in jullie shop

Zo leuke spulletjes

Gezellig personeel

Gezellige dames in de winkel. Het is altijd netjes en overzichtelijk. Laatst ook een koffietje met wat lekker gepakt, heerlijk. Een echte aanrader.

Fijne grote Sissy-Boy winkel !

Ook in de uitverkoop nog best keuze en alweer wat nieuwe mooie dingen ! Helemaal fijn

Vriendelijke atmosfeer

Helemaal leuk, helemaal mijn vibe

Heel erg leuk, lekker rond gekeken en super leuke huis artikelen!

Vriendelijke medewerkers!

Leuke winkel met heel vriendelijke medewerkers!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel en altijd behulpzaam personeel

Quando si entra nel vostro shop si è circondati dalla bellezza!

Fare shopping da voi è sempre un piacere, le vostre commesse sono sempre cordiali e disponibili.

• Ci consiglieresti? Si

Fijne winkel

Fijne sfeer

Hele mooie producten, fijne sfeer. Mooie kleuren en echte sissyboysfeer. Mooie kwaliteit en mooie spulletjes.

Vriendelijk personeel een zeer attent naar zoontje van 3,5 jaar

Na het afrekenen van de pet voor mijn zoontje vroeg de verkoopster of hij ook een mooie sticker wilde. Mijn zoontje helemaal blij, met de nieuwe pet die ik voor hem kocht EN zijn gouden sticker op z’n hand die er de hele dag op moest blijven zitten.

Mooie producten, waardeloze service

Sissy-boy levert aantrekkelijke producten, maar de service die ik heb ervaren is waardeloos. Sissy-boy claimt veel waarde te hechten aan tevreden klanten. In de praktijk denken ze alleen vanuit hun eigen interne systemen en niet vanuit de klant. Van de 8 bestelde stoelen kwam 1 aan met een ernstig defect: een armleuning zat los, gewoon niet gelijmd. Na melding bij de klantenservice kreeg ik als boodschap dat ik zelf de stoel op eigen kosten opnieuw moest verpakken en daarna op eigen kosten terugsturen of naar een winkel brengen in een andere plaats. Zo ga je niet met klanten om. Suggesties van mijn kant om dit anders op te lossen door de defecte stoel om te ruilen werden genegeerd. Sissy-boy houdt star vast aan de eigen processen…

Deskundig personeel

Ben zeer goed geholpen. Ruime keus en mooi tentoon gesteld

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg