Voor herhaling vatbaar

Ik heb genoten van de mooie uitstraling van de winkel en het vriendelijke personeel.

Service voor verbetering vatbaar!

Zoals ik al zei, er is nog werk an de winkel qua service en vriendelijkheid

Behulpzaam personeel in een prettige winkelomgeving

Behulpzaam en beleefd personeel, zowel bij de pashokjes als op de winkelvloer. De zaak is sfeervol ingericht ondanks dat het pand zelf weinig karakter heeft (in vergelijking met andere Sissy-Boy panden). Je kijkt je ogen uit!

Lief, vriendelijk, behulpzaam & geduldig

Fijn, fijne sfeer, luisterd naar de klant, geduldig, vriendelijk, relaxte vibe! & kado’tjes worden met liefde ingepakt!

Leuke shopervaring

Was niet echt specifiek op zoek naar iets. Liep eigenlijk even binnen omdat ik te vroeg voor mijn afspraak was. Werd meteen begroet bij binnenkomst van de winkel. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Heb er ook nog een leuke aankoop aan overgehouden.

Superleuke kleding en andere spullen, kortom hele leuke winkel

Hartstikke leuk en professioneel geholpen! Denken mee en komen met tips en alternatieven! Kortom dikke 10!

Heerlijk even tijd voor mezelf

Ontspanning, omgeven door kwaliteit in een ontspannen sfeer

Fijne producten, ik werd goed geholpen

Love Sissy-boy

❤️❤️❤️

Correcte bediening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel leuk en schattige items!

Fijne hulp. Mooi ingepakt cadeau.

Fijne hulp. Mooi ingepakt cadeau!

Geweldige winkel

Vriendelijke medewerkers ,mooie winkel ,prachtige kleding en toebehoren. Doe zo verder.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

fantastisch

super ervaring

Top top

Top alle winkels van jullie.

Zoals altijd , super !

Weer leuke kleding gekocht! Heerlijk!

top winkel

mooie spullen en kleding.

Rustige en ruime winkel.

Kon rustig kijken en passen zonder dat me iets opgedrongen werd. Dat is fijn.

Hele fijne winkel met goed personeel

Fijne sfeer

Mooie kwalitatief goede spullen. Wel wat aan de prijs. Vriendelijke medewerkers.

Echt leuke winkel.. veel keus en vriendelijk hulpvaardig personeel! Top!

Leuke winkel, gerund door een vriendelijk Professioneel team. We hebben een uitstekende ervaring en lopen bij een bezoek aan Nijmegen weer graag binnen. Succes daar!

Fantastische winkelervaring

Zeer gezellige winkel met een heel ruim aanbod van kleding en leuke cadeautjes

Vriendelijk en kado’s ontzettend mooi ingepakt

Leuke winkelervaring. Veel te zien. Rustige sfeer. Weinig grotere maten. Voor kadootjes is het geweldig

Mooi filiaal

Wat een bijzonder filiaal van sissy boy,heb al diverse winkels bezocht van sissy boy maar zo als deze nog niet eerder gezien! Aardige verkoopster die meteen een andere maat voor mij uit het magazijn ging halen. En met een leuke aankoop huiswaarts richting het vakantieadres.

Vriendelijk personeel, kundig! Mooie winkel.

Vriendelijk personeel, mooie winkel met heel veel leuke mooie dingen!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg