Super leuk!

Leuke lichte sfeer, aar dig personeel, daar wordt je blij van!

Goed en aardig geholpen door vriendelijke dames.

Een heerlijke winkel met heel aardig enKundig personeel!

Iedere keer als ik langs deze winkel in Hooh Catherijne, Utrecht kom, kan ik t niet nalaten even binnen te wippen en geregeld laat ik me verleiden iets te kopen!

fijne, gerichte aandacht

fijne, gerichte aandacht, zonder opdringerigheid.

Top! Positieve energie!

Top, geweldig

Topwinkel, zeer goede en joviale verkoopster

Heerlijk ruim en alles hangt lekker uit

Fijn als alles uit hangt en je niet telkens om een andere maat hoeft te vragen.

Leuke winkel vriendelijk personeel.

Na mijn leuke spijkerbroek gekocht te hebben liep ik met mijn hoofd tegen een kledingstang er werd gelijk gevraagd of het wel ging. Dat vond ik zo lief mijn dank daar voor

Prettige advies bij de aankoop.

Leuke medewerkers die heel behulpzaam waren bij het uitzoeken van onze nieuwe kussens top !!!

Mooie kleren die lang netjes blijven

Mooie kleren die lang netjes blijven

Ik vind alle Sissy Boy winkels geweldig! Maar kom t meest in Rdam. Daar kan je ook lekker een koffietje drinken en broodje eten Ik kom er heel graag

Mooie collectie kleding van goede kwaliteit.

Fijne service van twee vriendelijke dames. Goed geslaagd met twee setjes kleding die tesamen te combineren zijn. Top collectie van goede materiaal en mooie pasvorm! Beslist aan te raden.

Home collection groot en klein helemaal super!

In alle rust lekker snuffelen. Homecollection vind ik uniek in z'n soort.

Gezellige kleding winkel

Is wel aan de prijzige kant maar tijdens de sale scoor ik altijd wel iets moois.

Altijd mooie spullen

Hele fijne winkel. Mooi pand en ruimtelijk ingericht waardoor het overzichtelijk blijft. En natuurlijk altijd mooie spullen van goede kwaliteit.

Fijne winkel.

Behulpzaam personeel. Prijs/ kwaliteit goed. Kom zeker terug.

Fijne sfeer

Fijne sfeer en vriendelijke personeel!

Fijne winkel

Een fijne, schone winkel met heerlijke geur! Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Voor herhaling vatbaar ;0)

De winkel gepasseerd en je wordt letterlijk naar binnen gezogen door de gezelligheid! Mooie producten en kleding!

mooie winkel, goed geholpen

mooie winkel, goed geholpen

Behulpzaam

Ik word altijd fijn geholpen door de medewerkers van SissyBoy Groningen. Super adviezen en eerlijk.

Goede service klantvriendelijk

Vriendelijk, klantvriendelijk goed geholpen