Leuke tops

Leuke tops! En home accessoires!

Oog voor kleur

We zijn zeer goed geholpen door een verkoopster met oog voor kleur. Ze kwam met schitterende combinaties aan.

Heel fijn

Fijne sfeer, vriendelijke bediening, mooie artikels

Fantastische winkel

Hier vind je kleding en nog veeeel meer andere leuke dingen die je niet overal tegenkomt

Mooie, grote winkel met lief personeel

De winkel ruikt heel lekker. Er is een compleet aanbod van kleding, accessoires en dingen voor in huis. We hebben er heerlijk kunnen struinen en bij het betalen was het personeel enorm vriendelijk.

Fijn geholpen in deze mooie winkel

Dankjewel voor de fijne shopervaring. Mooi ingerichte winkel, superleuke kleren en heel vriendelijk, behulpzaam personeel!

Fijn aankoop moment.

Rustige en zeer attente verkoopmedewerker.

Perfect!

Prettig contact

Ik kom altijd terug!

Aardige medewerkers en een prachtige winkel!

Een winkel waar je gelukkig wordt als je er binnen stapt!

Naar Sissy Boy kan je naartoe wanneer je modisch, leuk en stijlvol gekleed wil zijn.

Fijne en aangename winkel en vriendelijke verkoper.

Fijne en aangename winkel en vriendelijke verkoper. Mooie kleren en goede kwaliteit. Ook altijd leuk om tussen de andere items te kijken!

Was top

Geweldig geholpen

Onze lievelingswinkel!

Aangename winkel, ruim, mooie artikels, discrete bediening, niet opdringerig, vriendelijk , top keuze! Wij winkelen hier zeer graag!

Erg vriendelijk personeel

Perfect geholpen en enorm vriendelijk

Mooie sfeervolle winkel met kwaliteitsproducten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wat een prachtige winkel!

In deze winkel word je ondergedompeld in een wereld van schoonheid op alle gebied.

Feestje om hier te winkelen

Gastvrij, vriendelijk,mooie collectie tegen goede prijs

Betaalbare kwaliteit/ nieuwe mode

Goede prijs kwaliteit.

Fantastische winkel

Mooiste winkel van Alkmaar

Zen

Team heeft peuter uit zichzelf bezig gehouden, zodat ik als mama zijnde even een shop break had en kon ademen. Ipv dat ik op me tenen loop met een kind zoals bij de meeste winkels. Top team. Dankjewel

Goed geslaagd!

Prettige winkel met mooie dingen: ik ben dus goed geslaagd!

Fijne winkel

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Ik kom hier steeds graag terug !

Vlotte bediening met een glimlach.kwalitatief goede en mooie kleding. Goede hulp gekregen can vlotte en vriendelijke verkoopster met het kopen van kussens. Heb ze ook allemaal gekocht. Zeer tevreden geshopt.

Toppppp

Topppppp

Prachtige winkel

Prachtige winkel met mooie spullen zowel mode als woonaccessoires. Echt een feestje waar je heel hebberig van wordt.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg