Goede collectie en aardige mensen

De Sissy-Boy in Haarlem is één van mijn lievelingswinkels!

Zo leuk!

Een heel fijne winkel met heel veel keus. Vriendelijke medewerkers, nu al zin om weer te gaan!

Fijne en sfeervolle winkel.

De winkel is altijd een feestje om rond te lopen. Genoeg te zien en het ruikt er altijd zo lekker. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Perfect!

Fijne winkel en hulp!

Prachtige winkel en behulpzaam en zeer vriendelijk personeel!

Prettige winkel/personeel/fijne sfeer!

Heerlijk eerst zelf rond kunnen kijken. Kwam iemand bij me of ik hulp of advies nodig had anders hielpen ze me graag. Heel vriendelijk en prettig!

Top top top

Alles was top

Allés is prima. Een superbe ervaring. Je

Super winkel bezoek

Leuke winkel, vriendelijk personeel, lekker wat rond gekeken en weer geslaagd

betrokken personeel

fijne sfeer, goed geholpen

Helemaal leuk en aardige verkoopster

Leuke collectie en veel inspiratie

Super leuke winkel in Nijmegen. Heel vriendelijke meiden die je goed helpen. Rond snuffelend in de winkel word ik altijd hebberig en doe leuke ideeën op!

Fijn geholpen

Vriendelijke verkoopster en behulpzaam

Vriendelijke en vrolijke medewerker, erg leuk!

Top !

Leuke, gezellige winkel met ruime keuze !

Aparte artikelen

Als ik op CS Utrecht ben, loop ik vaak even naar binnen om te kijken wat er allemaal is. Dit keer heb groene kaarsen gekocht. De speelgoedbeesten zijn enig en goed van kwaliteit. Heel af en toe koop ik er een. Houden zo!

Blij met deze winkel, kleding en verkoopsters

Ondernemend en vriendelijk

Zoals hierboven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn gezellig deskundig

Hele goede service en advies.

Geweldige service. Aardig personeel.

Voor mode en interieur is dit altijd de eerste winkel waar ik kijk en zoek.

Al vele jaren vind ik hier wat van mijn gading en word ik op een prettige wijze geholpen, waardoor ik mij hier heel goed thuis voel.

Een aanrader!

Wat een fijne ervaring bij Sissy-Boy in Hasselt! Ondanks het regenachtige weer, stapten we de ruime winkel binnen en werden meteen verrast door de nette indeling en de gezellige sfeer. Terwijl mijn man, kind en ikzelf elk ons eigen hoekje verkenden, trokken de prachtige interieurartikelen mijn aandacht. Ik kon het niet laten om plaats te nemen in een comfortabele zetel en de poef uit te proberen - zonder schoenen, natuurlijk! De vriendelijke verkoopster hielp me graag verder en haalde een exemplaar uit de stock, keurig verpakt. Bovendien nam ze de tijd om me uit te leggen hoe het puntensysteem werkt, wat ik erg waardeerde. Met mijn nieuwe aankoop in de hand verlieten we de winkel, vol vreugde en inspiratie. Sissy-Boy heeft mijn hart gestolen en ik kan niet wachten om nog meer van hun prachtige items in ons huis te integreren. Een echte aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Very good

The staff was polite.

Fijne winkel met aardig personeel

Ij kom hier altijd heel graag omdat het assortiment zo gevarieerd is

Fijn

Fijne winkel, mooie kleding.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg