heel prettig.

heel prettig vriendelijk en behulpzaam

Positief

Heel positief

Leuke winkel en fijn personeel

Weer fijn geholpen

Alles goed

Alles naar wens. Op en top !!

Net dat tikkeltje meer

Zowel de kledij als de accessoires zijn prachtig. Brugge is de 1e winkel die ik heb bezocht, ik kijk uit naar die van Gent en Knokke.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijk en vrolijk personeel. Heel behulpzaam.

Mooie winkel.

Zeer vlotte vriendelijke helpende service

Heerlijke winkel

Altijd wel iets, nu in de sales mooie sweater voor de helft!

Mooie spullen en super vriendelijk personeel!

Leuke winkel

Ik ben heel prettig geholpen door Kathleen!!!

Mooie kleding.

Goed geholpen

Fijne inspirerende winkel met mooie items!

Fijne winkel met mooie items .Steeds weer verrassend maar met wel een aansprekende stijl.Aanrader

Klassevol ,vriendelijk,behulpzaam ,professioneel, niet opdringerig maar wel creatief in het voorstellen van de produkten. Ik kom zeker terug!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heerlijke winkel, mooi aangekleed bijna wekelijks anders. Inspirerend. Moeilijk om je portemonnaie dicht te houden. Super fijne dames in de Lunchroom. Den Bosch niet te vergeten.

Fijne winkelbeleving en service

Heel vriendelijk personeel

Altijd leuk bij Sissy Boy

De winkel is zeer fijn, echter had ik het idee dat de verkoopster er niet veel zin in had.

Mooie winkel en goeie service!

Meerdere keren al in in hoog Catharijne m’n aankopen gedaan! Altijd vriendelijk en je wordt gezien, winkel ziet er top uit leuk personeel herkennen vast klanten dat is echt enorm leuk!

Heel mooie spullen , vriendelijk personeel,we komen zeker terug gr Carine hoefnagel

Super......

Super Fijn Geholpen...

Top service en uiterst vriendelijk

Ik ben uiterst vriendelijk ontvangen en heb alle nodige hulp gekregen die ik nodig had. Ik was super blij om de allerlaatste lampen te kunnen scoren en de winkelbediendes hebben deze uiterst zorgvuldig ingepakt. Echt een top service!

Prima op tijd geleverd

Op tijd en goed geleverd

Ik heb 2 hele leuke zomerjurkjes besteld. De kwaliteit is top en ze waren na het bestellen, gelijk de volgende dag al bij mij thuis. Ik wacht nu nog op mijn pre order zomertas! Ik kan niet wachten :)

Fijn

Kleinste truitje wordt leuk ingepakt

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg