Aardig personeel

In orde

Super leuke winkel en top personeel

Mooie spullen met zorg geholpen. Ga zo door

Tevreden

Goed verpakt , vriendelijk bediend

Goed en snel

Goed en snel

Prachtig product, frisse look voor de zomer

Pakket stond keurig op de afgesproken plek. Netjes verpakt en ben ondanks de bekende lange leveringstijd goed op de hoogte gehouden

De winkel is altijd netjes oveezichtelijk en personeel vriendelijk en behulpzaam

Prachtige winkel en vriendelijk personeel!

Tijdens een citytrip in Gent een bezoekje gebracht aan deze prachtige winkel in een mooi pand! Vriendelijk personeel én wederom een leuke collectie!

Klantenservice was goed maar…..

Bij het opnieuw bestellen van een beschadigd object bleek het tweede object ook schade te hebben. Ik vind het jammer dat jullie zulke belabberde kwaliteit voor dat geld willen verkopen zonder de kwaliteit van de producten te controleren.

Leuke winkel

Vriendelijke medewerkster mooie winkel

Altijd een top service !! Klantvriendelijkheid is perfect !

‘Oh wauw!’

Telkens weer herontdek ik de winkel, prachtige kleuren, kleding, accessoires, heerlijk ruikende selfcare producten, fijne boeken en super leuke hebbedingetjes! ‘Oh wauw’ omschrijft zowat elk bezoekje aan een Sissy-boy store !

Fijne ervaring

Fijn, vriendelijk en behulpzaam personeel in filiaal Nijmegen. Natuurlijk ook leuke spullen en kleding:)!

Fantastische winkel!

Goed geholpen door het personeel, enorm vriendelijk

Vriendelijk personeel, mooie kleding

Vriendelijk personeel, mooie kleding

geweldig

We hebben al heel wat Sissy Boy-winkels bezocht, maar deze in Gent overtreft al onze verwachtingen. Ook door de ideale combinatie met andere winkels zoals Manfield en de horeca. Uiteraard speelt het prachtige gebouw een belangrijke rol

Elke keer een goede en leuke ervaring

Mode en interieur items met een twist, wat een bezoek aan de winkel altijd leuk maakt.

Super geholpen

Super lief geholpen in Den Haag, ik was op zoek naar een tas en die werd gelijk voor me gehaald door iemand van het personeel. Super leuke items ook weer deze collectie, ik zou wel alles willen halen!

Mooie Sissy boy winkel , leuk assortiment. Fijn personeel

Fijn

Vriendelijk geholpen

Altijd een mooie collectie!

Hele mooie collectie kleding gemaakt uit natuurlijke stoffen. Ook de producten voor het interieur zijn heel mooi! Daarnaast, ook heel belangrijk, heel vriendelijk personeel!

Betrokken

Fijne winkel in Haarlem! Dames zijn vriendelijk en dringen zich nooit op. Helpen goed en nemen de tijd voor je! Happy place!

Zo behulpzaam!

Alle tijd werd genomen om te helpen. Zeer vriendelijk. Het pakket werd ook nog eens aantrekkelijk ingepakt, echt een cadeautje om hier iets te kopen!

Een aangename winkel

Vriendelijke bediening. Leuk shoppen tussen de mooie Sissy-boy-kleuren. Mooie outfits en hebbedingetjes. Geen massa-kooplustigen in de winkel, maar rustig genieten van al het moois in de winkel.

Tevreden ervaring met de aankoop

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg