Top winkel

Heel vriendelijk

Leuk!!!

Super leuk

Prima winkel, alleen jammer dat de €12,50 bon in maart komt, wij komen altijd in April in Bergen.

Goed geholpen door medewerkster

Fijne winkel

Niet overslaan!

Super aardig en gezellig personeel. Mooie winkel met mooie en leuke spullen. Wij zijn fan! We komen sowieso vaker.

Sfeervol

Knusse en sfeervolle winkel en echt heel vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Fijne ervaring

Altijd prima

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De moeite waard om te komen winkelen ook al kom ik van ver

Elke keer weer een ervaring op zich

Leuke kleurrijke winkel

Prachtige combi van interieur, kleding, etc

Mooie, sfeervolle winkel die inspireert

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan Sissy Boy in Laren. De winkel zelf is prachtig ingericht, met een uitnodigend interieur dat meteen een goede sfeer creëert. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, altijd klaar om advies te geven zonder opdringerig te zijn, wat ik zeer waardeer. De collectie kleding en huisdecoratie is zorgvuldig uitgekozen en biedt een mix van stijlvolle, moderne stukken die toch een eigen uniek karakter hebben. Kortom, Sissy Boy Laren biedt een fantastische winkelervaring met een prachtig assortiment producten. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals voor zichzelf of als cadeau. Ik kijk ernaar uit om binnenkort weer terug te gaan!

Fijne en overzichtelijke winkel met stijlvolle kleding

Fijne en overzichtelijke winkel met stijlvolle kleding en accessoires, voor het hele gezin. Originele cadeautjes te vinden en sowieso een inspirerende plek om ideeën op te doen. Meestal zijn de items aan de prijs, maar met leuke kortingen is het zeker de moeite waard om binnen te lopen en iets aan te schaffen.

Alles wat je nodig hebt

Ideaal! Op station Rotterdam heeft de sissy-boy kleding (in alle maten), kadootjes en huishoudelijke dingen zoals kaarsen. Tel daarbij op aardig vriendelijk personeel. Fantastisch!

Sfeervol gezellig warm!

Altijd een vriendelijk woordje. Hulp en advies wanneer nodig. Overzichtelijke winkel. Met of zonder iets gekocht te hebben ga ik altijd weer blij de winkel uit. Tot de volgende keer.

Heel leuke winkelervaring.

Mooie nieuwe collectie. Leuke hebbedingetjes. Vriendelijk en behulpzame verkoopsters.

Leuke winkel

Ik ben zoals gewoonlijk fijn geholpen

Fantastisch!

Sissy- Boy is een leuke, mooie winkel met speciale hebbe- dingen!

Geweldig geholpen

Een onverwachte aankoop gedaan van een mooie stoel. Super geholpen.

Super leuk personeel

Een hele fijne winkel met fijn personeel, dat geeft een hele fijne winkelervaring.

Vriendelijk

Wordt goed geholpen

Wat een tof, fris en gevarieerd aanbod in de winkel!

Vriendelijke ontvangst, mooi aanbod, goede service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik kom vaker daar ivm werk en moet dan standaard langs de winkel om wat leuks te halen voor mijn huis. Super lieve behulpzame dames die daar werken, staan klaar en geven de juiste advies

Gezellig, hulpvaardig en uitnodigend

Ik kom graag in deze winkel.

super magasin et super personnel :-)

Super magasin et super personnel :-)

Super leuke winkel

Heerlijke winkel om lekker rond te lopen en wat leuks te kopen.

top winkel

leuke winkel geslaagde inkoop gedaan.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg