Prima winkel

Ik kan er altijd slagen.

Mooie dure spullen

Erg leuke beleving door een Sissy Boy winkel te lopen

Super leuk

Enthousiast, goed ontvangen- lekker restaurantje er bij.

Prima !

Personeel was vriendelijk en gaf de gepaste aandacht!

Liefdevol geweldig

Liefdevol, geduldig geholpen . Ze nemen de tijd voor je en zijn enorme vriendelijk.

Freundlichen Mitarbeiterin

Ich konnte meinen Gutschein Code nicht öffnen. Die freundliche Mitarbeiterin an der Kasse hat mir geholfen.

Een winkel die gewoon bij me past!

De mensen die er werken zijn altijd super vriendelijk. Ze voelen aan wat ik als klant ‘nodig heb’ en prettig vind. Dat zie/ervaar je tegenwoordig niet vaak meer. Het is een prachtige winkel, vol prachtige kleding en ‘spullen’. Waar ik als ADHDer tot rust kom en kan genieten.

Leuk om te winkelen

Positief. Het personeel is altijd behulpzaam en oprecht vriendelijk.

Heel leuk

Goede en mooie winkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn geholpen en goed geluisterd .

Helemaal mijn smaak.

Hele fijne sfeer in de winkel in Maastricht.

Leuke winkel!!

Mooie winkel, aardig personeel en een mooie collectie. Mijn dochtertje en ik zijn allebei geslaagd!

Leuke winkel, vriendelijk personeel

Je kan hier lekker op jezelf struinen. Maar hulp is dichtbij als je het nodig hebt.

Vriendelijk, enthousiast, zetten altijd een stapje extra!

Bijna goed

Nog niet zoveel afgeprijsd!

Fijne winkel met leuk personeel.

Vriendelijk personeel

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd mooi, altijd stijlvol, altijd anders

Het is een plezier om bij Sissy-Boy te winkelen, de winkel is altijd netjes, niet te overvol, mooie stuks. Het enige dat wat beter kan is de afprijzing soms, het komt heel traag op gang.

Altijd fijne winkelervaring

Hele fijn winkel, aardig personeel! Spullen zijn geweldig!

Top winkel

Aardig en behulpzaam personeel! Mooie winkel! Slaag er bijna altijd wel ;) Fijn restaurant op 1e verdieping met altijd wel iets lekkers op de kaart.

Super vette kussens

Zo blij met de bestelde kussens. Maken de bank helemaal.af.

Lievelingswinkel stijlvol kleurrijk en hip

Altijd positieve ervaringen . Jurken koop ik vooral bij Sissy boy maar ook huisinriching is zo leuk

Duidelijke site, makkelijk bestellen en retourneren, Riverty toepasbaar. Steeds snelle reactie.

Als vanouds

Het bedrijf dat al jaren bestaat was even uit mijn gedachten verdwenen, maar sinds kort vind ik het meer dan interessant.

❤️❤️❤️

Vriendelijk mensen die er werken . Ik vind er mooie kleding❤️

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg