nice

very nice shop, flooded with light, friendly staff, beautiful arrangements.

Tolles Laden mit nettem Personal

Toller Laden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijke verkoper!

Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke verkoper, die zorgde ervoor dat ik met een grote lach op mijn gezicht buiten wandelde.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel enthousiast, fijn, hulpvaardig personeel

Heel tevreden

Geweldig!!!

Voor even tussenstop tussen treinvervoer. Zeer prettig gewinkeld in deze store. Het is niet al te groot maar je kan er wel al veel nieuwe items vinden. Je werd vriendelijk te woord gestaan en service was top! De volgende keer ga ik er weer even struinen!

Feestje

Bij de zaak in Nijmegen ben ik super vriendelijk behandeld en er werd ook goed met me meegedacht. Een feestje om bij jullie te shoppen!

vriendelijk

goede ontvangst

heel lief, behulpzaam en zeer correct

voor herhaling vatbaar bezoek en aankoop

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel met super leuke spullen

Ik was maar even heel kort in de winkel maar werd fijn geholpen door aantal lieve leuke behulpzame dames!

Aparte woon accessoires

Ik ben tevreden met mijn kussens die ik gekocht heb bij sissy boy.

Ik ging bewust voor de Amber geurblokjes.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke winkel gezellig sfeertje!

Altijd iets leuks

Altijd leuke zaken te koop. Iedereen is super vriendelijk en het ruikt er altijd heerrlijk

Aangename sfeer met steun van vriendelijk personeel.

Uitdraging van de levensstijl die aangeboden wordt in de winkel is terug te vinden in de inrichting. Fijne begroeting bij het binnen komen. Ruime winkel. Aangename kleuren. Prettige presentatie van de kleding en goederen. De paskamerruimte is rustgevend van kleur en zalig ruim. Top. Vriendelijk en hulp verlenend personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Dit winkeltje heeft een groot aanbod en is lekker centraal gelegen.

Een mini shop met veel musthaves en vriendelijke personeel. Ik kan hier altijd terecht als ik iets nieuws wil. De vestiging is in het station, super handig als ik onderweg een cadeau moet halen of toch mijn outfit wil veranderen. De winkel in het station is klein, toch voelt het ruim om erin te winkelen en er zijn zelfs 2 pasruimtes! Een schattige en luchtige winkel, overzichtelijk met veel aanbod en ruime looppaden.

Leuke winkel, vriendelijk personeel en wat anders dan overal

Ik kom er graag

Geweldig geholpen! Prachtig ingepakt!

Prima en heel vriendelijk

Zie boven

Leuke winkel met leuke dingen.

Steeds aangenaam winkelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Rose @ Sissy Boy Eindhoven Station heeft me fantastisch geholpen waar de klantenservice verstek liet gaan. Nogmaals heel veel dank Rose!

Fijne winkel

Aardig personeel.

Altijd zo gezellig, je vindt altijd iets, wat je zoekt of niet zoekt

Altijd fijn en gezellig, je vind wat je zoekt of niet zocht

Zeer prettig geholpen

Ik was een dagje naar Den Haag en wilde nog even snel een cadeautje kopen. Goed geadviseerd en heel prettig geholpen tien bleek dat mijn waterfles open was gegaan in mijn tas. Nog heel erg bedankt voor de hulp!

Topkwaliteit

Steeds zeer goede ervaringen

Goede en vriendelijke service

De winkel is ruim en heeft voldoende faciliteiten om kledij rustig aan te passen en te kiezen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg