Fijne winkel

Heerlijke zaak !!!

Zalig om daar binnen te wandelen en te shoppen.

Heerlijke winkel om rond te lopen! Ik shop er vaak!

Top winkel

Gisteren in Rotterdam geweest en echt top geholpen daar! Ook in Tilburg is dit altijd zo!

Door hele aardige dames geholpen

Heerlijke ruime winkel

Großartig

Allgemein bewunderte, aussergewöhnlich schöne Bilderrahmen, die blitzschnell gesendet wurden. Ich freue mich jeden Tag darüber. Herzlichen Dank!

top

Fijne bediening en goede kwaliteit van kleding

Alles bestens

Schnell - gut verpackt- Ware einwandfrei

perfekt

Perfect!

Goed geholpen, zeer vriendelijke verkoopster en blij met mijn aankopen.

Love it❤️

Altijd fijn in Haarlem! Leuke meiden die zich niet opdringen en alleen advies geven als je erom vraagt! Love it❤️

Behulpzaam en heel vriendelijk

Ontzettend behulpzame verkoper

prachtige winkel

Altijd fijn en inspirerend winkelen.

Smaakvol

Chic sportief

Prima spullen en attente service.

Heel prettig gewinkeld

Fijne ruimtelijke winkel

Mijn voorkeur gaat altijd naar de homeland spulletjes. Ook nu weer een leuk cadeau kunnen vinden. Vriendelijk, lief en geduldig geholpen!

Heel leuk en vertrouwd

Heel mooie winkel, verrassend leuk! Deskundig en vriendelijk personeel!

Behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer mooi kleed gekocht

Áltijd vriendelijk en service gericht

Ik koop meestal sale producten, toch áltijd vriendelijk en behulpzaam. Super team. Mijn favoriete winkel in Maastricht en hierin spelen de medewerkers zeker n rol!

Altijd leuke dingen

Ik kom nooit met lege handen de deur uit bij jullie!

Als winkelen beleven wordt!

Het is leuk om in deze winkel te vertoeven vanwege de combinatie kledij en interieur. Winkelpersoneel is vriendelijk en gedienstig. Top!

Prettig bezoek in Laren

Tijdens het bezoek aan de Sissy-Boy in Laren werd ik heel vriendelijk geholpen door het personeel. Ik voelde mij heel welkom. Er werd een belangstellend praatje met mij gehouden tijdens het afrekenen en inpakken van mijn producten. Prettige winkel om te komen.

Happy

Zeer aangenaam

Mijn favoriete kledingwinkel. Goede kwaliteit, altijd behulpzame medewerkers en klantenservice. Top!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg