mooie grotexwinkrl in Den Bosch, leuke kleding

Eigenlijk heeft Sissy boy maar 1 nadeel; ik word altijd hebberiger van dan mijn budget toelaat…. Hele leuke prints, mooie stoffen en stijlvolle hebbedingen.

Topervaring

Zeer gedienstig en vriendelijk

Geweldig mooie winkel met zeer klantvriendelijk en leuk personeel

Geweldig mooie winkel met zeer klantvriendelijk en leuk personeel

Vriendelijk en betrokken.

Hele vriendelijke en betrokken medewerkers. Een cadeau werd mooi en met zorg ingepakt. Mijn complimenten!

Mooie winkel, mooi aanbod, vriendelijk personeel!

Vriendelijke verkoopsters.

Vriendelijke hulpverleners aan de kassa.

Gezellig

Frisse ruime winkel. Komt gezellig over. Lekker neuzen. Leuk personeel qat jou lekker je gang laat gaan. Wel belangstellend of dat je het allemaal kunt vinden, maar niet opdringerig.

Excellent

Excellent

Goede begeleiding

Aangenaam om te winkelen!

Mooie winkel, alles mooi gepresenteerd, mooie "cadeautjes", ordelijk, vriendelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne bediening leuke mensen, altijd leuk om rond te kijken!

Lievelingsmerk!

Heel mooie kleren, prima kwaliteit.

Gezellige winkel

Behulpzame verkoopsters. Winkel mag groter met meer artikelen.

Nette winkel en vriendelijk personeel

Vriendelijke en correct geholpen

Vriendelijk geholpen, jasje was netjes voor mij gereserveerd omdat ik het de volgende dag kon ophalen!

mooi

uitnodigend, behulpzame medewerkers

Top hybride service

Ik ben in de winkel goed geholpen door het personeel om leuke kleding te vinden in de juiste kleur en maat, en van een top die in de gewenste kleur niet in mijn maat in de winkel hing, werd meteen een online bestelling aangeboden zonder bezorgkosten, deze werd de volgende dag al thuis geleverd. Top zo'n hybride service!

Altijd iets moois bij Sissy-Boy!

Fijne winkel waar ik rustig mag rondkijken.

Inspirerend

Rondlopen in de winkel geeft me veel ideeen. Ik koop graag de dikke kaarsen bij Sissi, maar verder vind ik alles te koper te duur en te tuttig. Smaken verschillen.

Gezellig snuffelen

Lekker gesnuffeld. Leuke paarse sweater meegenomen deze keer

Super!!

Alles is altijd netjes,het ruikt lekker,zijn er aardige meisjes die werken in de winkel dus alles in een -perfect!!

Vriendelijke en behulpzame medewerkers in een ontspannen sfeer.

Zo is het wel voldoende………

Zoo leuk

Gezellig om in de winkel te zijn en hele leuke spulletjes altijd

Leuke winkel en heel vriendelijk personeel

Leuk aanbod van binnenhuis prullaria en kleding. En ook de prijzen zijn interessant.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg