Fijn personeel

Mijn favoriete winkel! Ik kom hier hier graag zowel voor kleding als voor het kopen van home accessoires

Mooie winkel met prachtige collectie

Leuk personeel, tevreden met mijn aankoop

Heel prettig.

Altijd een fijn welkom in de winkel in Hoorn. Mooie zaak, groot assortiment.

Vriendelijke verkoopsters!

Erg fijn om eindelijk het vloerkleed tegen te komen, waar ik een hele tijd naar heb gezocht! En vriendelijke verkoopster!

Super leuke blouse

Snelle levering , leuke groene blouse met strikjes op de rug , maar je kan m ook dragen met de strikjes aan de voorzijde

Helemaal Top!

Altijd super goede ervaring bij Sissyboy, ook dit keer weer. Heel mooie vitrinekastje gekocht dat heel erg netjes, zorgvuldig en veilig was ingepakt. En natuurlijk zeer vriendelijke personeel. Heel erg bedankt!

Gezellige top winkel

Een mooie ruime winkel met voor iedereen iets. Mooie woon afdeling, koffie en broodjes en natuurlijk kleding.

Hele leuke dingen,heel lief personeel!

Fijne winkel

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Snelle service en waanzinnig mooie producten!

Heel blij mee!

Top en tof

Top en toffe winkel en vriendelijke en behulpzaam personeel ik heb mijn winkel gevonden groetjes

Mooie artikelen, aardig, behulpzaam personeel en lekker eten in gezellig restaurant.

Geweldig en gezellig!

Leuke sfeer onder het personeel, leuke gesprekken gehad. En een super leuk truitje gescoord. Wij liepen naar binnen omdat we een leuke vaas zagen staan. Uiteindelijk toch kleding gekocht. Zeer vriendelijk personeel. Goede service

Leuke meiden en goed geholpen!

Een groot feest!

De winkel is prachtig. Super lieve, vriendelijke en gezellige meiden! Zagen dat ik met een zwaar mandje liep en boden gelijk aan om hem alvast bij de kassa te zetten. Aanrader!!

Uitnodigende winkel

Supervriendelijk bediening

Heel sfeervol winkelen

Relax winkelen en altijd heel netjes.

top geholpen

al gezegd

Aangename sfeer en leuke producten voor woon- en badkamer

Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. De winkel is mooi en netjes. Het aanbod van producten is betaalbaar en goed. Op het moment van mijn bezoek had de winkel een aantal tapijten, lampen, schaaltjes, mokken en geurtjes die ik allemaal erg leuk vond. Ik vond het ook fijn om, na een lange dag winkelen met veel stimulatie, in een meer rustige winkel bij te kunnen komen.

Leuke winkel met hele leuke spullen, en ook heel vriendelijk personeel.

Prachtige collectie

Ik heb echt genoten ! Alleen nog maar rond lopen in de winkel is leuk! Ik had ogen tekort voor al dat moois!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel met fijn personeel

Prachtige winkel

Wat een leuke winkel en leuk personeel. De kussens en accessoires waren allemaal even mooi

Geweldig!

Het was top!