Mooie collectie en fijn personeel.

Ik ben wederom goed geslaagd en prettig geholpen.

Super winkel ✨

Fantastisch leuk aanbod van kleding tot home en accesoires.

Aangenaam

Leuke spullen, aangename medewerkers

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een feestje om hier te winkelen

Wat is Bergen toch een leuke winkel met zeer vriendelijk personeel en ook altijd behulpzaam. Het is een feestje om bij jullie rond te lopen.

Altijd genieten

Er is veel te zien, mooie kledinglijn en ook homeland vind ik geweldig. Verder altijd aardig personeel!

Prima ervaring

Fijne winkel, met leuk aanbod.

Leuke winkel!

Leuke winkel en vriendelijke bediening.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuk om er te zijn en nog leuker om er iets te kopen

Mooie producten, vriendelijk, mooie uitstraling

Fijne, persoonlijke en professionele ervaring

Fijne persoonlijke en professioneel personeel. Sfeervolle nette winkel en namen de tijd om mijn aankoop leuk in te pakken

Ik ben heel leuk geholpen door een medewerkster Zij heeft mij van een aantal kledingstukken voorzien als optie waarvan zij dacht dat het mij wel leuk zou staan.

Fijne winkel

Vriendelijk geholpen

Gezellig

Altijd zeer gezellig winkelen bij jullie. Mooi ruim aanbod. Hopen dat de sojasaus "Tomasu" terug bij jullie te verkrijgen is.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn en behulpzaam personeel en mooie winkel!

Het is een mooie en overzichtelijke winkel met altijd vrolijk en behulpzaam personeel!

Fijne winkel

Hele mooie grote winkel met veel keus. Het personeel is ook erg vriendelijk.

Geweldige winkel

Leuk geholpen bij het afrekenen

prachtig

ernorm genoten van jullie winkelbezoek

Ik kwam ogen tekort

Waauw

Leuke spullen leuk personeel

Erg attent en behulpzaam geholpen toen ik iets wilde kopen maar nog even twijfelde over iets.

Fijne spullen, aardig personeel.

Kadootjes mooi ingepakt

Gezellige winkelomgeving om te snuisteren en genieten. Steeds vriendelijke bediening. Top!

Zeer vriendelijk mensen

Prettig

Vriendelijk behulpzaam medewerkers

Prachtige winkel vol met mooie spullen!

Rustig winkelen in een aangename sfeer. Ik vind shopping center wijnegem wel niet de ideale ligging. Ik denk dat Antwerpen een betere plek is.

Positief en uitgebreid assortiment

Positief en uitgebreid assortiment

Altijd goede service

Bedankt voor de altijd goede service en het mooi inpakken van de cadeautjes. Jullie collectie is zoals altijd weer prachtig zou het liefst alles willen kopen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg