Hele fijn winkelervaring!

De werknemers waren erg vriendelijk en klantgericht

Aangenaam

Feestje om te shoppen

Altijd leuk om lekker rond te neuzen, en wat leuks te kopen

Servicegericht en vriendelijk

Servicegericht en heel vriendelijk dekt de lading voldoende: op verzoek van Sissy Boy Leiden station hebben ze keurig netjes de jurk gereserveerd en mij vriendelijk ontvangen.

Super goede service

Ik kocht kerstcadeautjes bij Sissy Boy Haarlem. De vriendelijke verkoopster heeft alle cadeautjes mooi ingepakt, kunnen zo onder de boom. Bedankt.

Vriendelijk en interesse naar de klant! Top!

Net dat beetje meer vriendelijkheid wat je in de meeste winkels niet krijgt.

Klasse

Vriendelijk, gezellig, mooi.

Zorgvuldig

Helaas was een tafel, in de uitvoering die ik zocht, niet meer leverbaar. Klantenservice heeft uitgezocht of hij nog in een van de winkels aanwezig was en gezorgd dat hij beschikbaar bleef voor mij. Topservice en ook goede service van het personeel! Hij staat echt geweldig. Bedankt!

ALLES wil je hebben!

Wat een geweldige winkel en TE leuke spullen! Maar vooral wat een leuk personeel! Echt een hele fijne shop om te shoppen voor het hele gezin!

Is en blijft mijn favoriete winkel sinds oprichting!

Het fijne assortiment, de materialen en eigenheid zijn het wat mij aanspreekt bij Sissy-Boy. Het personeel, eigenlijk in alle Stores waar ik kom, met name Arnhem is immer vriendelijk behulpzaam en geven goed en eerlijk advies. Schrik een paar jaar geleden dat het mis ging, maar gelukkig geheel herrezen. Gaf nog complimenten dat ik al 20 jaar in de winkel in Arnhem kwam, bleek hij 13 jaar te bestaan, hahaha, dat zegt toch genoeg. Met een vriendelijke groet Ab Sanders

Prettige winkel, mooie betaalbare collectie!

Positieve sfeer en professionele verkoopsters met mooie producten

Zie boven

Gezelligheid

Gezellige winkel en leuke spulletjes. Zou enorm graag nog eens terug gaan!

Leuk shoppen

Goede ontvangst bij aankoop

Cosy

Aangename winkel , vriendelijk , behulpzaam personeel

Feestje

Vriendelijk personeel en cadeautjes worden erg mooi ingepakt

Leuke winkel en betaalbaar

Zeer vriendelijke verkoopsters en originele dingen die eens anders zijn dan in andere winkels. Ook is het betaalbaar. Ik kom er graag

Goed geholpen

supertevreden

heb mooie, originele kado's gekocht

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed geholpen door erg lieve verkoopster! Die kom je niet meer vaak tegen, zulk personeel! Een pareltje voor de winkel in O’wijk!

Mooie winkel, zeer klantvriendelijk personeel.

Heel prettige winkelervaring!

TOF

Toffe en vriendelijke bediening. Mooi cadeau verpakking. Een aanrader Alfons

Fijne winkel

Heerlijk geshopt

Prachtige winkel in Maastricht

Ik was een weekend in Maastricht en liep de Sissy Boy winkel binnen. Het was een aangename ervaring. Een prettige, aangename winkel. Alles is mooi uitgestald, kleurrijk, sfeervol, (alvast) passend bij de bijna decembermaand. Ik werd er vrolijk van en hebberig

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg