Een ruime, aangename winkel met vriendelijke medewerkers. Zeker een bezoekje waard.

Ruime winkel, overzichtelijk ingedeeld, voldoende keuze, prima materiaal en vooral zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het concept van “ snuffelen “ en de mix van kleding maken de winkel uniek.

Altijd indrukwekkend

Loop altijd binnen om te genieten

Fijne winkel.

Super vriendelijk personeel. Ik had zoveel gepast dat ik het lastig vond om een keuze te maken. 1 van de verkoopsters haalde speciaal voor mij een leeg kledingrek zodat ik alles kon uithangen en makkelijker kon kiezen.

Primq

Prettig geholpen.

leuk assortiment en vriendelijk personeel

heel leuk en apart assortiment. altijd fijn om te winkelen hier. ook het personeel is vriendelijk

Rotterdam in het algemeen was een echte tegenvaller, maar de Sissy boy was top! Erg mooie grote winkel met vriendelijk personeel :)

Leuke winkel en fijn personeel

Ik ben uitstekend geholpen

Top winkel

Die meiden daar zijn echt zo gezellig en geven goed advies

Altijd een warme sfeer voelbaar

Ik geniet altijd van de combinatie van mooi, duurzaam en uniek. Ik word altijd blij van de spullen die te koop zijn. Ik heb niet veel te besteden. En maak dan ook de keuze af en toe bij jullie iets te kopen dan dat ik op een terras zit of uit eten ga. Maakt dat mijn huis nog fijner voelt.

Meedenkend, vriendelijk behulpzaam en uitstekend advies.

Deskundig, meedenkend vriendelijk en behulpzaam personeel.

Netjes in de winkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele fijne winkel, leuk en sfeervol ingericht.

Top shop

Niet zo standard

Fijne sfeervolle winkel.

Fijne sfeervolle winkel, vriendelijke personeel.

Heel vriendelijk en vrolijk geholpen

Gezellig

Ik vind veel leuk en leuk ding ook gezellig en leuk kleding!

Sfeervolle winkel

Beetje kerst, mooie winterkleuren, goede kwaliteit

Warm welkom

Fijn geholpen met vloerkleed en bijpassende kussens uit homeland collectie. Zonder hulp van medewerkers zelf niet juiste keuze gemaakt!

Prachtige winkel en mooie spullen

Ik kom heel graag bij sissy-boy winkels, al jaren, en vooral bij die in Rotterdam. Het mooie pand is fijn ingericht met op de begane grond de meeste homeland spullen en beneden de fashion afdeling. Er hangt een heerlijke sfeer en ik wil altijd bijna alles hebben als ik binnen kom lopen. Bijna nooit met lege handen naar huis, want de spullen zijn supermooi

Inspirerend

Zou Meer home, natural styles, mooiere kwaliteit en zeep en wasmiddel willen zien, minder kleding.

Gezellig

Altijd super fijn winkelen

ben tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel leuke dingen mooi en overzichtelijk .

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg