Fijne shop ervaring

Mooie winkel met prachtige spullen voor ieder wat wils. Werden erg goed en vriendelijk geholpen.

Aangename eerste kennismaking

Eerste kennismaking met Sissy-Boy. Aangenaam verrast door het aanbod. Fijne en vriendelijke bediening.

TOP

Vriendelijk personeel, ordelijk en propere winkel.

Heerlijke winkel

Fijne sfeer, leuke nieuwe spullen. Vriendelijk geholpen.

Jullie zijn mijn lievelings winkel ❤️❤️❤️

Ik winkel al, vanaf het prille bestaan van Sissy Boy! Eerst ging ik daarvoor naar Amsterdam. Nu word ik blij van alle Sissy Boy winkels door het hele land. Zo'n fijne sfeer en heel veel mooie spullen. Ankie

Leuke kleding

Leuke kleding en zeer goed personeel

Goede en attente verkoopsters

Mooie, grote winkel met aardige en hulpvaardige medewerksters!

Dagdroom

Mooi assortiment en prachtig ingericht

Zie vorige stukje tekst

Geweldige winkel

Prachtige, sfeervolle winkel en heel vriendelijke medewerkers

Prachtige winkel

Ik kwam er voor het eerst. Prachtig mooie winkel met zeer vriendelijke verkoopsters!

Fijn geholpen

Prachtige winkel, mooi ingericht.

Warme service!

De medewerkerster nam alle tijd voor me terwijl ik op de valreep nog een cadeautje voor mijn kleindochter wilde kopen. Het was eigenlijk al bijna sluitingstijd en ze vroeg heel aardig of ze het nog voor me kon inpakken. Kijk dat noem ik nou: warme service!

Leuk en deskundig personeel

Leuk em deskundig personeel

Een ‘feel good’ momentje!

Heerlijke winkel. Huislijk, mooi spullen en aardig personeel! Ik word er altijd blij van en slaag er regelmatig.

Mooi verbouwde winkel!

Fijn dat er nu ook herenkleding te koop is.

Fantastisch behulpzaam eerlijk team

Geweldig.

Alles klopt en heerlijk gezellig shoppen. Vriendelijkheid en service is top!

Leuke winkel

Goede service en vriendelijk personeel

Mooie winkel, wel lang wachten

Ik moest lang wachten bij de kassa tot er een medewerker kwam die mij kon helpen, hoewel er geen rij stond. Verder wel goed geholpen uiteindelijk

Leuk spul maar kleine winkel

Helaas is er maar weinig te verkrijgen in de winkel in Leeuwarden. Zo ook geen kinderkleding. Wat ik wel heb gekocht ben ik blij mee!

Fantastisch goed bediend

TOP

Enthousiaste verkoopster

Leuke winkel

Mooie kleding en decoratie!

Sfeervol shoppen

Sissy Boy is een van mijn lievelingswinkels. Leuk, eigenzinnig, de winkels hebben allemaal een prettige, lichte uitstraling, het personeel is overal even attent en servicegericht.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg