Tof winkelen en mooie kledij!!!

Tof winkelen, mooie winkel en aangenaam en vriendelijk personeel!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en mooie producten en prettige mensen om te helpen, wanneer je afrekent of hulp vraagt

Zie boven

Vriendelijk en goed geholpen

Fijn geholpen in een prachtige winkel met heel.mooie spullen.

Hele fijne winkel

Ik kom met enige regelmaat bij Sissy Boy en word er altijd vriendelijk en vlot geholpen. Leuke acties en fijne opgeruimde winkel. Website werkt ook goed.

Fijne hulp op een niet-opdringerige manier

Ik voel op een mooi item, maar ik vond het moeilijk te combineren. Daar werd ik heel vriendelijk bij geholpen zonder het gevoel te hebben dat me iets werd aangesmeerd. Dat is zeldzaam vandaag de dag! Dank daarvoor :-)

Altijd fijn

Aardig en behulpzaam personeel. Leuke producten.

Gast vrijheid profesioneel, aardig behulpzaam

Wij komen graag terug, we zijn goed geholpen en daardoor met mooie kussens naar mijn moeder gegaan en zij is er heelblij mee staat prachtig.

Om terug te komen

Gezellig w Shoppen

Mooie winkel

Mooie winkel waar je goed wordt geholpen!

Gezellig

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Vriendelijk en prettig geholpen

De winkel was pas net open. Het personeel was nog bezig met de laatste voorbereidingen van de dag, maar allemaal begroetten ze mij vriendelijk.

Prima , service gericht en deskundig

Prima, service gericht en vakkundig Hartelijke groet Leonoor

Fijne winkel

Ik ben goed geholpen

Er waren wat klanten die voor hun beurt gingen maar ik ben gezien door de verkoopster en ben de deur uit gegaan met de spullen die ik wou :)

Een plezier om te shoppen !

Alles voor groot en klein én telkens bediening met een glimlach ! Sissy Boy is telkens opnieuw een bezoekje waard !

Geweldig klantvriendelijk

Zoals ik al aangaf een zeer goed klantgericht team!

Heel aangenaam.

Was verrast door de collectie met mooie tinten!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige winkel, fijn personeel.

Heel veel mooie spullen, in een erg mooi pand. En super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vriendelijk personeel!

Mooie winkel!

Happy

Ik word altijd blij in jullie winkel.

een kadootje

het bezoek aan deze winkel was in alle opzichten een kadootje aan mijzelf

Vriendelijk personeel en behulpzaam

Dat ze door de winkel zijn meegelopen om te kijken of ze het nog hadden( stoel). En me later terug gebeld hebben dat ze in magazijn er nog 2 gevonden hadden in de goeie kleur. ( tuinstoelen).

Mooie kledij, leuke woningdecoratie en supervriendelijke bedoening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd leuk assortiment dat anders is dan doorsnee winkels

Ik zocht armband die anders is dan de standaard “handel” die je oa bij mj aantreft. SB was schot in de roos en beter betaalbaar.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg