Hele leuke woonaccessoires

Superleuke accessoires voor het huis, de keuken !!! Echt goede kwaliteit van de producten !!! Service is ook prima !!!

Great

Great assistance and thoughtful gestures. Thank you

Gezellig

Prettige ervaring

Altijd vriendelijk en attent

Leuke winkel, mooie afwisseling tussen kledij, home en accessoires. De mensen die er werken zijn altijd superlief, oprecht, attent én zonder opdringerig over te komen. Ik zou wel liever een spiegel in de paskamers hebben (Antwerpen), zoals in Wijnegem :)

Super winkel

Mooie winkel met prachtige producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke vriendelijke dames, heel behulpzaam. Kom hier graag terug!

Alles oké

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijke medewerker en goede service

Hele fijne ervaring Leuke spullen en prettig personeel

Erg fijne winkel en ik ben goed geholpen.

Ik vind het een fijne winkel en ga zeker vaker terugkomen.

Super vriendelijk winkel personeel en heel behulpzaam !!!!

Leuke winkel met super vriendelijke verkoopsters

Heel erg goed, zal zeker terugkomen!

Leuke knekkie’s gekocht en super vriendelijk personeel, echt een top winkel❣️

Inspirerend

Fantastische shopervaring, geslaagde aankopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Sissy Boy, altijd een leuk uitje

Er hangt altijd zo’n gezellige positieve vibe in de winkel. Altijd gezellig om even rond te kijken. Ik heb nooit wat nodig, maar ik koop er eigenlijk altijd wel wat.

Positief!

Mooie winkel met goede service!

Leuke outfit gescoord!!

Prachtige winkel!

Wij kenden Sissy-Boy nog niet. De kledij en accessoires zijn volledig ons ding! Wij hebben dan ook meteen verschillende stuks aangekocht. Echt een aanrader! En wij komen zeker terug.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Winkel waar je vrolijk wordt

Veel spullen, tof en kleurrijk ingericht, losjes en niet opdringerig, en behulpzaam. Wel duur geworden.

Super fijne winkel

Mooie winkel met prachtige spullen waar je blij van wordt. Dit keer een heerlijk kookboek gevonden

Leuke winkel en vriendelijke service

Altijd hele leuke trendy kleding, sieraden en woonprodukten. Was in de winkel op het CS Amsterdam en daar heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Echt een aanrader.

Een geweldige winkel

Ga hier met veel plezier naar toe

Top hulp van geweldige medewerkers

Goed advies en gevatte medewerker. Winkelen in de winkel is zo van meerwaarde ten opzichte van online

Altijd goed!

Leuk personeel en super leuke spullen

Ik heb toch al n bericht gestuurd? Hopelijk is dat ontvangen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg