Plezierige ontvangst!

Plezierige ontvangst. Dames zijn vriendelijk en behulpzaam. Prachtige collectie.

Toffe winkel

Leuke winkel

Prima winkel

Leuke winkel met gevarieerd aanbod, personeel is altijd vriendelijk, ik kom er graag.

Attent

Hele fijne en vriendelijke service bij het retourneren en meezoeken naar andere maat. Lief tegen mijn zoontje van vier ☺️ en heel attent. Kom je niet overal tegen, dus heel prettige winkelervaring, bedankt!

Fijne winkel. Leuke dingen!

Mooie ervaring.

Mooi overzichtelijke winkel.Met kwalitijds kleding.

Positief

Vriendelijk onthaal en hulpvaardig

Prettig

Goed geholpen in de winkel met een retour/ nieuwe aankoop. Wel jammer dat je gespaarde punten vervallen wanneer je iets retour brengt ook al doe je gelijk een vervangende aankoop.

Mooie items wel wat prijzig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Fijn

Vriendelijk personeel wat meedenkt zonder opdringerig te zijn.

Vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Hele fijne ervaring.

Sfeervol dat is voor mij belangrijk en dat heb ik ervaren. Mensen die er werken, betroken en spontaan, groet Mieke.

Vriendelujk behulpzaam

Heel vriendelijk behulpzaam

Prachtige winkel!!

Fijne medewerksters

mooie winkel

Altijd gezellig om in de winkel bij java eiland naar binnen te lopen

Fijn

Super lieve medewerkster!

Alles positief

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers Prachtig aanbod van kleding, schoenen, inrichting en accessoires

Wat een lieve medewerkers, ik kijk uit naar mijn volgende bezoek

Zie bovenstaande

Vriendelijke dames! Heel behulpzaam! En mooi aanbod van producten.

Fijne winkel! Mooi aanbod van producten! Vriendelijke en enthousiaste dames!! Absolute aanrader!

Top! Lieve personeel die je graag helpt met meedenken.

Net wat ik wou

Ik was op voorhand een kijkje gaan nemen, echter op een druk moment en vond een top en bijpassende broek in corduroy in warm bordeaux. Er waren verschillende maten voorhanden en 's anderendaags begaf ik mij vroeg naar de winkel, zodat ik vrijwel zeker kon zijn dat mijn maat nog beschikbaar was. Gelukkig was dat zo en het geheel paste perfect!

Heel aangenaam.

Zeer vriendelijk en behulpzame verkoopsters.

Heel veel service vanuit de winkelmedewerkers

Zeer goed!

Een zeer aangename winkel met unieke en duurzame kledij, accessoires….

Zie vorige

Idem