Aardige mensen en mooie winkel

Mooie winkel en erg aardige en behulpzame mensen

Dankjewel Anneloes!

Bedankt voor je waardevolle en persoonlijke adviezen. Altijd fijn om je te zien en te spreken.

Is Sissy-boy schijnt altijd de zon

Altijd Een heel mooi aanbod in de winkel en het personeel is er altijd even vriendelijk en behulpzaam!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie zaak, mooi assortiment, goed/vriendelijk personeel

Zie boven

Super leuk

Vriendelijk en mooie keuze in mijn smaak

Mooie kleding

Goede en vriendelijke service

Fantastisch winkel en fantastisch personeel!!

Erg veel leuke spullen en als ik nr Friesland kom wil ik altijd nr deze winkel. Kijk dan eerst online, maak een wensenbriefje en koop het dan in de winkel, veel leuker dan online bestellen!!

Zoals alles hoort en vriendelijke en behulpzame meisjes

Leuke winkel

Diverse artikelen van woonaccessoires, kleding tot aan meubels

Behulpzaam en positief

Zeer prettig advies bij maatkeuze

Goed advies, alleen jammer dat ik mijn kortingsbon niet kon inleveren. Was niet duidelijk aangegeven.

Super!!!

Mooie mix tussen mooie(nieuwe) collectie en Sale

Een aangenaam winkelmoment

Een aantal leuke artikelen gevonden tijdens een aangenaam shopmoment in Brugge op 22/07

Fijne gezellige winkel

Fijn en gezellig

Hele leuke artikelen

Prachtige kleding!

Gisteren even op het station in de winkel geweest en de nieuwe kleding bewonderd. Op internet een prachtige jumpsuit gekocht en in de winkel een schattig Mayleg me uitje voor de kleinkinderen! Altijd een feestje om de winkel te bezoeken. Meestal op de Breestraat in Leiden maar ook op het station en online.

Hele behulpzame dames!

Heel fijn geholpen bij het samenstellen van een cadeau

Uitmuntend

Heel deskundig en vriendelijk personeel

Mooie inrichting

OK

Leuke items

goed geslaagd voor mijn dochters. Min punt, gister bij de kassa ingeschreven op een nieuwsbrief + spaaractie. Had graag gister gebruik gemaakt van de €15,- korting, ipv vandaag een mailtje dat de code vandaag voor de laatste dag geldig is. Heb gister €202,00 uit gegeven, heb vandaag niet voor nog eens €75 kleding nodig.

Prettig personeel!

Mooie spullen en prima aanbiedingen.

Altijd leuk om bij Sissy Boy te shoppen. Prijzen echt goed af tijdens de sale!

Heel positief

Ontzettend aardige en behulpzame medewerkster getroffen en product dat ik zicht (laatste exemplaar), geslaagd dus!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg