Vriendelijk en mooie spullen

Ok

Zalige winkel

Toffe collectie en heel vriendelijk personeel Ik ben alvast fan

Aangenaam

Gezellig, mooie spullen fijne bediening.

Chill

Zeer prettig geholpen

Fijne ervaring

vriendelijke en behulpzame medewerkers en mooi aanbod

idem

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel vriendelijk en super attent personeel, verstand van mode, styling en wat bij een persoon past. Ik kom er absoluut voor terug. Echt heel blij met mijn outfit!

Zeer kundig en prettig geholpen

Zeer prettig en vakkundig geholpen. We hebben witte tuinstoelen gekocht en er werd meegedacht hoe deze te vervoeren en snel geholpen met inladen. Team stond gelijk klaar. We komen graag terug!

Hele mooie overzichtelijke winkel

De kleding en woonaccessoires bij Sissy Boy zijn helemaal mijn ding. Prachtige kleding van hoge kwaliteit en lekker kleurrijk!

Leuke winkel met heel aangenaam personeel

Fijne winkel met mooi aanbod

Ik word altijd blij van deze winkel met al haar mooie spullen. Of het nu voor jezelf is of voor een cadeau, genoeg moois in het assortiment.

OKAY

GOED

5 sterren als maat 158 toegevoegd wordt.

Altijd iets leuks te vinden, maar zo teleurstellend voor een meisje van 1.56m, niets in haar maat.

Prachtig

Leuke winkel met smaakvolle spullen en vriendelijk personeel.

Leuke winkel met smaakvolle spullen en vriendelijk personeel.

Zintuigprikkelend;ogen tekort bij het betreden van de winkel door de vele items en kle

POSSITIEF,verder niets toe te voegen.

hulpvaardig en vriendelijk personeel

super

Vriendelijk en behulpzaam

Heel tevreden. Meedenkend, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wilde yogalegging in maat M maar was een wat gelubberd exemplaar, was geen nieuwe meer dus ben geholpen met bestellen ervan. Prettige ervaring

Een schot in de roos!

Super!……..mede door de bediening!

Overzichtelijke rekken en vriendelijk personeel

Na een bezoek aan een aantal ketens is deze winkel een verademing. Het is een ruime winkel met vriendelijk personeel.

Ze zijn heel behulpzaam

Ze zijn heel klantvriendelijk

Een heerlijk uitje!

Erg vriendelijk en eerlijk personeel, ik kom er graag!

Prettig

Vriendelijk en behulpzaam geholpen