Heel vriendelijk personeel. Mooie winkel in een heel mooi pand.

Prima.

Zoals ik al zei, altijd gezellig in de winkel in Laren.

Ontspannen & klantvriendelijk

Zie boven

Prachtige winkel en mooie collectie

Ik shop al jaren heel graag bij sissy-boy. De winkel in Arnhem is onlangs vernieuwd en ziet er prachtig uit. Ook de collectie is geweldig. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Altijd vriendelijk en goed!

Altijd fijn om bij jullie te shoppen!

Een unieke winkel met duurzame producten

Een winkel met een aangename rustige sfeer, Echt een plezier om er te winkelen. Alle zintuigen worden geprikkeld door de mooie kleuren en lekkere geur… Zeker een meerwaarde voor Brugge!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Erg goed

Altijd super

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alweer zooooo een fijne shopbezoek

- megaleuke sfeer - supermooie kleren - creatieve “thuisideetjes” - ook de kids worden niet vergeten - totaalbeleving

Geweldige winkel

Ook op de kinder afdeling met de leuke paskamers lief geholpen en goed geslaagd

Altijd goed

Personeel altijd vrolijk en behulpzaam!

Lekker rond neuzen

Heerlijke winkel hou van stenen winkels Goed personeel en behulpzaam Ga zo door

Geweldig!

Ontzettend fijne winkel, fijne sfeer, vriendelijk personeel en prachtige paskamers. Meer heeft een shoppend mens niet nodig ;) Enorm te spreken over dit filiaal!

Super winkel

Goede service en mooie producten.

Ik koop graag producten bij Sissy Boy. Ze maken gebruik van mooie materialen en de kleding is helemaal mijn smaak. Ook leveren ze goede service als een product niet naar verwachting voldoet. Al met al, fijne winkel!

Goeie ervaring

Vriendelijk

Blij personeel

Mooie kleding en lifestyle producten; goede sfeer

Goede sfeer. Mooie kleding en lifestyle producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede hulp

Zeer vriendelijk personeel , rustig , kalm

Super winkel

Heel fijn geholpen in de winkel. Goede sfeer, en super vriendelijk personeel Ga zo door, Sissi-Boy Antwerpen!

Heerlijk geshopt

Zeer fijn geholpen. Persoonlijk advies en kreeg alle tijd, niets was teveel gevraagd.

Super aardige verkoopster. Presentje werd leuk ingepakt. Top!!!

Gezellig winkel met leuk personeel!

Fijne winkel, lief personeel! Klant gericht.

Shoppen zonder zorgen

Ik werd in de winkel begroet. Ze laten je lekker passen en als je hulp nodig hebt dan staan ze voor je klaar met het juiste en eerlijke advies.

Vriendelijk vrolijk

Vrolijk en vriendelijke aanpak!

Fijne winkel en behulpzaam personeel

Een winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel en met je mee gaan om te zoeken wat je nodig hebt

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg