Mooie grote winkel

Mooie grote Sissy Boy Alles ziet er netjes uit en het personeel is heel vriendelijk. Heel goed geholpen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Positief

Behulpzaam

Fijne winkel, aardig personeel

Fijne winkel met heel aardig personeel. Hulpvaardig maar niet opdringerig. We zijn goed geslaagd voor mijn kleindochter

Erg verzorgd interieur

en veel keuze

Zeer goede ervaring

Zeer goed advies en vriendelijk personeel.

Fijne winkel

vriendelijk en hulpvaardig personeel.... niet opdringerig...mooie winkel...

Toppers daar

Echt een winkel naar mijn smaak en stijl!

Ik koop regelmatig kleding en soms leuke spullen voor in huis. Je wordt prettig geholpen!

Heel aangename winkel

Fijne ruime en propere winkel. Ik ben zelf minder mobiel en er zijn overal ramps aangelegd om de niveauverschillen te overbruggen. Heel fijne artikelen, verrassend aanbod.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Blij de winkel uit

Altijd heel vriendelijke en opgewekte medewerkers in deze winkel; daar word je al blij van. Assortiment is ook groot genoeg.

Altijd goede service!

Fijne vriendelijke medewerkers Niet te opdringerig maar staan wel voor je klaar indien nodig

Mooi ingerichte winkel!

Ook oudere, vriendelijke, vlotte, verkoopsters!

altijd een feest bij Sissy-boy

Heel tevreden van mijn aankopen en de uitstekende service van de winkeldames bij de paskamers. Niet te opdringerig, gewoon juist advies en hulp bij het passen van de kledij.

prima winkel

Fijne winkel

Graag meer grotere meisjesmaten op voorraad(152 +)

Altijd vriendelijk bij Sissy boy!

Zeer vriendelijk en proffesioneler!

Fijne sfeer

Fijn shoppen door de goede sfeer die er hangt. Betrokken medewerkers die meedenken

Super vriendelijk geholpen

Goed advies. Vriendelijke bij de kassa. Fijne ervaring

Super vriendelijk

Heel vriendelijk geholpen door de assistent manager en manager.

Altijd leuke spulletjes om te score en vriendelijke medewerkers

Super fijne en gezellige sfeer in de winkel!

Het team is er erg behulpzaam en super vriendelijk! De sfeer is erg fijn en voel me altijd op mijn gemak in de winkel.

Heerlijke winkelervaring

Heerlijk mooie winkel met rustige uitstraling met mooie kwaliteitsproducten en veel diversiteit.

Leuk!

Tijdens bloemenmarkt toch even bij de Sissy boy kijken. Hadden we niet moeten doen, jurk en broek gekocht. Aardig Fries sprekende verkoopster. Als Friesin bin altijd erg blij met Fries personeel in de stad

Al jaren favoriet

Al sinds het begin van het merk favoriet..ook de Home collectie vind ik heerlijk. Ook altijd leuke dingen om cadeau te geven.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg