Super mooie & leuke winkel!

Fijne sfeer, leuke en aparte artikelen!

Ben en blijf een grote fan!

Superleuk assortiment en fijn personeel!

Mooie winkel, leuke spullen en vriendelijke personeel

Mooie winkel, leuke spullen en vriendelijke personeel

Aardige verkoopster, leuke collectie

Heel prettige winkel

Vriendelijke medewerkers, goede adviezen, cadeaus prachtig verpakt, kortom een feestje om hier te winkelen

Zeer aangenaam!

Leuke kleding! Gevarieerd winkel met interieur, kleding en accessoires. Vriendelijke personeel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fantastisch!!

Broek wat ik een aantal weken gepast en gezien heb niet gekocht , keuze ging naar een andere mooie broek. Spijt dat ik de broek niet gekocht heb weer terug in de winkel en niet meer te zien . Een vriendelijke verkoopster de broek beschreven en zij is boven gaan kijken en ja de broek was er ….. ik super blij. Dankjewel lieve verkoopster.

Erg aardig personeel!

Erg aardig personeel!

Prima geholpen

Mooie winkel, fijne paskamers en vriendelijke medewerksters.

Heerlijk geshopt en waar nodig goed geholpen door de dames in de winkel

Tot de volgende keer!

Goed geholpen!

Ze hebben ons goed geholpen. Erg aardig!

Leuk geshopt. Prachtige winkel met mooie items. Leuk personeel

Altijd nette winkel en vriendelijke verkoopsters

Fijne winkelervaring

Heerlijk

Prachtig mooi en sfeervol verbouwd

Super leuk geholpen

Gezellig geholpen

Leuke collecties en vriendelijk personeel

Leuke collectie vriendelijk personeel

Super fijn

Heel fijne, vriendelijke verkoopsters , wat de beleving in de winkel extra prettig maakt.

Blijft mooi

Leuke en sportieve kleding

fantastische winkel

Fijn winkelen bij Sissy Boy. Mooie duurzame woonproducten en fantastische kleding. Vriendelijk personeel.

Mooie zaak.

Altijd gezellig winkelen bij Laetitia in Tilburg!

Volop leuke ideeën.

Je vind er steeds wel iets leuks. Zalig om te winkelen. Ideeën zat voor een mooi interieur.

Leuke zaak , leuke spullen ..

Fijne winkel

Kom graag in de vestiging in Maastricht, goede keuze en vriendelijke medewerkers.

zeer vriendelijk personeel

Mooie, verzorgde winkel met aantrekkelijk aanbod kleding en accessoires en zeer vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug!

Werd helemaal vrolijk toen ik binnenliep en zou alles tegelijk willen kopen. Kom ook snel terug.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg