Mooie kleding en aardig personeel, helemaal goed, super, tot een volgende keer mensen!

Leuke winkel en vriendelijke verkoopsters!

Ik kwam voor een trui en ging weg met een geweldige blazer!

Erg mooie winkel waar je niet uitgekeken raakt!

Leuke winkel

Echt goed en heel vriendelijk geholpen Leuke spullen !

Leuke aankoop gedaan metalen aandacht van de verkoopster

Gezellig winkelmomentje met mijn kleindochtertje Jones. Prettig winkelpersoneel, waardoor ik graag terug kom

Lieve en efficiënte verkoopster

Leuke winkel

Heel mooie winkel

Mooie winkel

Mooie kleding en andere spullen. Ik kom er graag.

Lief personeel , volgens mij heet ze Mariele goed geholpen spontaan eerlijk en gaf me ook nog wat gezondheid tips voor mijn dochter ,helemaal top !!!!

Gezellig en vriendelijk

1 ste keer

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fantastische winkel en nog meer- fantastische medewerker

Als "troost " voor het feit dat er in dit filiaal in Zwolle geen herenkleding werd verkocht, kregen we n kopje koffie. Er attente, leuke en lieve benadering door een medewerkster in deze hartstikke leuke shop!

Veel leuke hebbedingen

Vriendelijk personeel. Een feest om er te komen

Prachtige winkel,super vriendelijk personeel!

Hele fijne winkel om te shoppen . Mooie spullen, vriendelijk personeel en heerlijke geur binnen.

Hele fijne winkel met prachtige spullen

Goed geholpen door de medewerkers

Klantvriendelijk

Attent en vriendelijk!

Prettige winkel

Ruime keuze in woningaccessoires. Ben goed geslaagd voor sierkussens. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Een topwinkel met vriendelijk personeel

Deze winkel sla ik nooit meer over als ik in de stad ben:top!

Meedenker!

Fijn dat iemand even meedenkt, waardoor ik net weer iets specialers vind.

Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Fijne gezellige winkel

Ik vind Sissy Boy echt een feel GOOD winkel De sfeer de kleuren de style en dat je op sommige locaties ook nog lekker wat kan drinken en eten is helemaal leuk

Prima service!

Ik had vooraf de website geraadpleegd om na te gaan of een bepaald kledingstuk in mijn maat in de winkel zou beschikbaar zijn. Dit bleek negatief, maar omdat ik het er een tijdje eerder had zien hangen, contacteerde ik de winkel toch voor alle zekerheid en het bleek dat ze het bewuste item wél in mijn maat hadden. zodat ik het kon laten opzij houden. Gelukkig stond het mij goed en was de maat correct, zodat ik het heb kunnen aankopen. Bovendien zal mij binnenkort nog een bon van €10 toegestuurd worden. Alvast bedankt daarvoor!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg