Experience winkel

Personeel bijzonder en assortiment onnavolgbaar

Super!!

Erg fijne winkel ik kom er graag!!!

Fijn geholpen!!!! Mooie winkel

Leuk vestje gekocht en 2 stoelen via webshop besteld die voor jullie deur geëtaleerd stonden.

Pracht winkel en personeel

De winkel in Wijnegem tovert een glimlach op je gezicht, prachtige winkel en vooral super behulpzaam personeel.

top!!!

Aardig en behulpzaam personeel. Prachtig jurkje gekocht.

Gezellige winkel, top service, mooie producten; ik ben fan!

Er wordt goed met je meegedacht, altijd blij met mijn aankopen.

Leuke winkel

Leuke winkel, behulpzaam personeel

Mooi zaak goede service

Mooi zaak goede service

Leuk

Heb ik juist al getypt

Altijd fijn!

Relaxed

Gewoon geweldig....vriendelijkheid van het personeel is ontzettend belangrijk.

Steeds OK

Positief

Fantastische winkel

Heerlijk gewinkeld. Leuke kleding voor elk wat wils. Ook leuke hebbedingetjes.

Vriendelijke bediening

Ik kom vast en zeker terug!

ik hou van sissi boy !

ik hou van sissy boy :-)

Super fijne winkel

Geweldige winkel, heerlijk restaurantje, echt huiskamer gevoel en super lief personeel. Fijne plek op het Java eiland.

Mooie spullen, fijn personeel en gemoedelijke sfeer

Medewerkers helpen je vriendelijk en deskundig met plezier in hun werk. Mooie kleding en woon assesoires.

Een winkel waar ik vaker zal komen!

Een heerlijke winkel om in rond te lopen en zeker iets leuks te kopen voor mijzelf of een cadeau voor iemand die je wil verrassen.

Helemaal tevreden

Prettige sfeer in winkel, leuke dames die met je meedenken

Zie vorige reaxtie

Zie vorige reactie

Leuke Rains jas gezien en toen ik m wilde kopen was t rek weg... geen probleem, het werd zo uit de opslag gehaald. En ruilen voor toch n maatje kleiner was geen punt! Heel (klant) vriendelijk en prettig geholpen

Mooie spullen, goede service

Mijn ervaringen met de mensen in de Barones in Breda zijn zonder meer positief. Zij vullen het uitnodigende assortiment prima aan. Altijd een fijne ervaring.

Mooi, vriendelijk en variatie

Je vindt altijd iets ook al zoek je niets. Vriendelijk personeel en overzichtelijke winkel met een knus gevoel

Super leuke ervaring.

Ik hou van da aangeboden producten en de diversiteit!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd mooie en fijne dingetjes

Ik loop graag naar binnen om te snuffelen. De winkel op het jullianaplein is altijd rustig zodat ik op mijn gemak rond kan kijken.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg