Hele leuke winkel, met hele mooie spulletjes en heel vriendelijk personeel!

Hele leuke winkel, met hele mooie spulletjes en heel vriendelijk personeel! Mooie karaf en dekentje gekocht.

Prettige sfeer , mooie produkten

Prettige vrolijke sfeer onder de collega’s en ook naar de klanten.

Een feestje om er te zijn

Vriendelijke behandeling en een fijne sfeer

heel leuk

shoppen en verpozen in een leuke locatie, fantastisch

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Lieve dames in de winkel!

Zeer positief en zeer welkom!

Altijd goed!

Zowel over grote als kleine aankopen erg tevreden, services is altijd goed! Kom er graag winkelen

Aangename winkel om te shoppen

Heel gedienstig en zeer vriendelijk personeel !!

hier kom ik zeker meer

fijne winkel met aardig personeel en mooie betaalbare kleding

Super goed!!

Geen opdringerige verkoopsters, laten je rustig rondkijken in de winkel. Heel fijn

Behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Gewoon Top!

Mooie winkel, te leuke collectie voor kinderen en de medewerkers in de winkel super behulpzaam. De winkels overzichtelijk en alles hangt netjes waar het hoort te hangen. Heb voor mijn dochter al het nodige in de winkel in Haarlem kunnen vinden. Goede kwaliteit van de kleding ook, dat vind ik belangrijk.

Leuke wjnkels

Ik heb net alles al beschreven. Bij het afrekenen konden mijn tegoedbonnen niet worden verwerkt. Ze waren zoekgeraakt bij het kassasysteem. Verkoopster heeft er vanalles aan gedaan maar kon mij het voordeeltje van 32,50 niet doorberekenen.

Heel leuk

Heel goed geholpen eerlijk en vriendelijk personeel

Topwinkel

Lekker struinen.

Ondanks drukte een goede zakelijke en persoonlijke benadering!!!

Ondanks drukte een goede zakelijke EN persoonlijke benadering!!! Top!!!

Leuke winkelervaring

Behulpzaam personeel. Fleurige collectie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd de moeite waard om tijdens het winkelen te bezoeken

Weer blij met de nieuwe tinten die het voorjaar aankondigen. De winkel heeft ook weer leuke Paasideeėn.

Behulpzaam, vriendelijk personeel..leuke collectie. Kledingstuk retour geen probleem. Het bedrag stond dezelfde dag op mn rekening.

Zeer aangenaam

TOP

Mooiste winkel en kundige lieve mensen die bij jullie werken

klantvriendelijk

Blij met de laatste twee winkelervaringen in Tilburg, Pieter Vreedeplein. In het verleden was het nogal wisselend en dat weerhield me soms van winkelbezoek. VrGr, LP te T

Top service !

Fantastische klant vriendelijkheid!

Gezellig

Zie boven

Verrassend

Mooie kleding, vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg