Wat fijn om even te wachten je trein.

Ik kijk er iedere keer naar uit om in Utrecht naar Sissy boy te gaan

Zeer klantvriendelijk geholpen

Vraag over het mateiaal en krimp keurig beantwoord. Goed advies gekregen mbt maat.

Prachtige Collectie

Mooie winkel en verassende leuke collecties. Leuk ingepakt. Vriendelijk personeel

Super service

Buiten het feit dat ze mij goed hielpen met kleding advies, verleenden ze ook extra service aan mijn kleine dochtertje. Dit maakt het winkelen samen een stuk leuker

Een prachtige inpirerende winkel!

Ik kom graag bij SissyBoy want de winkel is altijd inspirerend en het personeel helpt je vriendelijk en met service.

Ik zocht en vond een leuk cadeautje en ik werd prettig geholpen.

De Sissy-boy-winkel is een prettige zaak.

Fijne winkel. Prima geholpen

Sissy Boy is een hele fijne zaak. Verkoopt mooie net weer iets andere spullen

Helpful staff

The staff were very kind and nice to me and helped me picked out products I wanted. Very impressed!

Prima, fijne sfeer

Prima, mooie winkel! Vriendelijk personeel! Alleen jammer dat de gevel in Groningen zo slecht opvalt in het straatbeeld

Prettig

Ontspannen vriendelijke sfeer. Je kan rustig kijken en rond lopen voelt als thuis. Wil je iets vragen dan schiet een medewerker te hulp. Daarom kom ik regelmatig kijken en iets kopen in de winkel.

Vriendelijk personeel

Ik kreeg uitleg en advies ivm klantenkaart. Bij voorbije bezoeken nooit uitleg gekregen dat vroegere klantenkaart niet meer geldt door overname. Nu kreeg ik uitleg en onmiddellijk een nieuwe kaart aangeboden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service!

Vriendelijke medewerkers! Uitgebreid geholpen!

Leuke en betaalbare kleding

Leuke en altijd gevarieerde collectie

Prima sfeer, goed geslaagd

Ik vind het altijd leuk om de winkel in te gaan. Ook nu weer leuke kleding gekocht. En leuk personeel, vriendelijk, goede sfeer en service!

Mooie winkel met heerlijke hebbedingetjes.. en supervriendelijk en lief winkelpersoneel!

Uitmuntend

Bedrijfsleidster is echt top ! Hele goede service Waar kom je het nog tegen , dank

Gezellig ongedwongen winkelen.

Zeer aangenaam shoppen met vriendelijk/sympathiek winkelpersoneel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super geslaagd!

Prachtige winkel! Zeer behulpzame en gezellige medewerksters.

Super winkel en veel keuze.

De winkel ziet er geweldig uit in het schitterende pand. Veel keuze en vriendelijke personeel. Ik kom hier zeker terug.

Leuke spullen, behulpzaam personeel

Mooie kwaliteit producten en zeer vriendelijk personeel

Zie vorige site

Prima geholpen

Leuk personeel, goed geholpen en mooie winkel

Heel vriendelijk en vol aandacht

Had een klein cadeautje, dat werd mooi ingepakt, was al een cadeau op zich. Dames heel vriendelijk en totaal niet opdringerig, zoals je bij andere winkels weleens meemaakt. Fijne sfeer!

De winkel zag er netjes en overzichtelijk uit. De dames waren bijzonder vriendelijk!!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg