Ik kan er altijd slagen.

Prima. De kleding Soms wat aan de dure kant boor de kwaliteit .

Aangenaam

Vriendelijk personeel, mooie winkel en mooie artikelen.

Prachtig

Zeer leuke spulletjes voor ieder wat wils. En mooie kleding voor mij en mijn kleinkinderen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd met veel aandacht!

Dank voor jullie goede zorg!

Mooie winkel met aantrekkelijke artikelen

Gisteren stapte ik Sissy Boy binnen en was prettig verrast van de grootte vd winkel en het aanbod. Ik had niet de bedoeling om iets te kopen, maar zag toen de bedsprei met een leuke korting. De verkoopster was niet echt uitnodigend, waar-schijnlijk had zij het te druk. maar op mijn vraag waar ik nog andere kleuren kon vinden, werd ik in draf meegenomen naar de andere kant vd winkel, om daarna naar de trap te worden verwezen, want daar lagen nog wat andere kleuren. Aldaar zag ik een mooie bedsprei in de goede maat en mooie kleur, dus gekocht

Fijne winkel

Fijne winkel, vriendelijk personeel

Altijd leuk om de winkel te bezoeken!

Ik loop graag door de winkel, er altijd iets moois te vinden.

Geweldig geholpen en zeer vriendelijk

Met mijn dochter samen even snel voor ons bezoek aan het theater geshopt. Korte tijd beschikbaar en dankzij de behulpzaamheid de juiste maten uit het magazijn gehaald. Hele vriendelijke, op natuurlijke wijze, geholpen door de medewerkster. Feestje om zo geholpen te worden in zo'n korte tijd!

Mooie en kleurrijke items/kleding.

Erg vriendelijk personeel.

Leuke spullen

Super vriendelijk .

Fijne winkel

Kan hier altijd wel slagen voor mooi cadeau of mooie kleding. Fijne winkel én personeel!

Goede service.

Heel goed verpakt.

Aangenaam

Super , mooie en leuke spulletjes

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Accurate verkoopservice aan de kassa

Goede keuze aan kleding en perfecte inrichting en je wordt altijd snel geholpen aan de kassa

Fijne winkel, mooie en goede spullen

Bij sissy boy kun je altijd slagen voor iets moois en unieks

Fijn

Fijne winkel lief personeel en leuke dingen, kleding en hebbedingen.

top

heel vriendelijk personeel en leuke winkel (:

Heel positief!

Mijn maat hing er niet tussen. Verkoopster ging gelijk op zoek en vond er nog een achter. Andere verkoopster gaf enthousiast toelichting op het product tijdens het inpakken en afrekenen. Erg aardig beiden ! Voelde me echt een bofkont!

Prima service, aardig personeel, alles netjes en gezellige sfeer in de winkel

Behulpzaam fijn personeel

Mooie winkel Behulpzaam fijn personeel

Heel vriendelijk geholpen.

Heel vriendelijk kadootjes ingepakt, ookal was het best druk in de winkel. Je voelt je er op je gemak. Dat is prettig shoppen.

Heel vriendelijk personeel en super mooie, nette winkel

Heel vriendelijk personeel en super mooie, nette, ordelijke winkel.

Fijne service, altijd.

Gewoon altijd goed en fijn shoppen.

Heerlijk impuls-shoppen voor je de trein instapt

Robdgekeken en een alleraardigst cadeautje gevonden voor de vriendin die ik ging bezoeken!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg