voelt als thuiskomen

altijd fun om bij jullie te shoppen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel snel en goed geholpen

Positief

Gewoon goed

Leuke kleding, vooral voor kinderen. Mooi servies en andere woonaccessoires. Heel gezellig en relaxed personeel in de lunchroom. Erg lekkere soep en hemelse kaasstengels.

Vriendelijk en toegankelijk

Fijne winkel met prettig personeel.

Mooie, ruime en leuke winkel met een leuke collectie. Zeer vriendelijk personeel.

Perfect.

Mooie overzichtelijke en gezellige winkel.

Fijne mooie winkel

Vriendelijke geholpen, gastvrij en behulpzaam

super vriendelijke verkoopsters

ze laten me rustig kiezen en keuren en helpen met deze keuze als ik er om vraag!!!

Attent en enthousiast personeel

Ik kocht diverse kerstspullen en onder andere een cadeautje uit een andere winkel. Zelfs dat werd ingepakt in een speciale geschenkdoos die ik ook kocht in sissy-boy.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super vriendelijk

Klantvriendelijk , meedenkend ,meezoeken

Een belevenis

Prachtige winkel

Prachtig ingerichte winkel, gegarandeerd verl winkelplezier! Vlotte en vriendelijke bediening.

Altijd leuk om even naar jullie collectie te kijken

Ik ben geholpen door behulpzamen dames..

Altijd een goede sfeer in de winkel…

Top mijn winkel voor altijd iets te kopen top heel vriendelijk personeel.

Hele fijne winkel in Haarlem

Werd goed geholpen, was mijn cadeaukaart kwijt, heel vervelend. Mocht even gaan zitten om te zoeken.

Heerlijk

Altijd fijn om in de winkel te zijn. Enorm aardig personeel, altijd bereid om je terzijde te staan. Kortom, een mooie belevenis.

Super vriendelijk en behulpzame verkoopster

Mooie winkel met mooie colllectie. Ze hebben ons daar super geholpen. Dan was er bovendien nog een mooie korting op de producten.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie winkel ;-) Leuk ingepakt gaan je aankopen met je mee. Echt super!! Thankx <3

Fijne winkel!

Fijne winkel en goede service.

Mooie winkel en collectie

Prachtige winkel, maar altijd eindeloos in de rij bij de kassa ongeacht hoe druk het is.

Fijne winkel met aardige mensen !

Heerlijke winkels met prachtige mix van spullen en hele fijne vibe waar ik altijd blij van wordt!

Het is een klein warenhuis waar alleen the good stuff in de winkel ligt waardoor je altijd wel iets moois vindt meteen als je de winkel inloopt. Complimenten voor de inkopers, merchandisers en vriendelijke verkopers!

Zeer vriendelijk personeel

Het is een erg gezellige winkel en vooral nu erg mooi ingericht met accessoires in kerst sfeer. Heerlijk om even rond te kijken en kerst inkopen te doen.

Zoals altijd

Saal van Zwanenbergweg 10