Heerlijke winkels met prachtige mix van spullen en hele fijne vibe waar ik altijd blij van wordt! Het is een klein warenhuis waar alleen the good stuff in de winkel ligt waardoor je altijd wel iets moois vindt meteen als je de winkel inloopt. Complimenten voor de inkopers, merchandisers en vriendelijke verkopers!

Aangenaam.

Aangenaam. Vriendelijk en behulpzaam.

Fijne winkel

Altijd aardig geholpen, leuk assortiment. Ik kom hier altijd voor de mooie kaarsen. Winkel is netjes. Aanrader.

Fijne winkel

Heerlijke winkel

Niet alleen ziet de winkel er steeds prachtig en supernetjes uit, je wordt er altijd ontzettend vriendelijk onthaald en met een grote glimlach geholpen. Topzaak!

ontspannen winkelen

Het personeel is heel gedienstig, hulpvaardig bij het zoeken van het perfecte geschenk, zonder druk en met een vriendelijke lach. De winkel is mooi ingericht.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zelden zo persoonlijk behandeld geweest het was nochtans mijn eerste bezoek ooit .

Aardige behulpzame medewerkers

Fijne ervaring, voelde me erg welkom

Leuke winkel

Leuke winkel

Leuk personeel

Leuk personeel en mooie winkel

Heerlijke fijne winkel!!!

Heel goed en gezellig geholpen!

Heerlijke fijne winkel!!!

Heel goed en gezellig geholpen!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg