Fijne winkel met deskundige medewerkers

Hele fijne winkel.

Mooie spullen en kleding

Mooie spullen, en leuke kleding!

TOP

Leuk geholpen

Ongedwongen sfeer!

Heerlijk met mijn man kunnen winkelen!

Prima winkelervaring

Fijn

Vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk geholpen, kreeg onverwacht nog korting. Leuke kleding, breed assortiment.

betrokkenheid!

Een prachtige zaak met mooie sortering. Persoon dat positief en betrokken is en dat uitstralen dat ze het leuk vinden om er te werken. Dat is zo fijn@!

Mooie materialen en design

Aardig personeel

Geweldig en inspirerend

Geweldige winkel. Word hier altijd goed geholpen en mega inspireerd door alle mooie producten.

Mooi spullen, vriendelijk personeel

Leuke winkel, mooie kleding en homeware. Wat aan de prijzige kant, maar wel unieke en kwalitatieve items. Vriendelijke medewerkers

AMAZING

Ontzettend unieke en mooie spullen, fijne medewerkers en heerlijke sfeer in de winkel!!

Aangename kennis met Sissy-Boy !!

Hopelijk komt er nog veel moois op mijn pad.

Mooie winkel en zeer vriendelijk perdoneel

Zeer goed.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Inspirerend

Vind het heel inspirerend om bij Sissy boy te winkelen. Het is een super fijne beleving om in de winkel te zijn

Altijd een bezoekje waard

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel. Er zijn altijd koopjes te vinden met minstens 30% korting t.o.v. de normale retail prijs.

Collectie super en personeel behulpzaam en vriendelijk

T was de 1ste x dat ik in jullie winkel kwam en ik kan niets negatief zeggen

Uitstekend!

Een heel fijn winkelbezoek met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel!

Geweldig geholpen!

We hadden bij de kassa een heel leuk gesprek met de verkoopster.

Heel mooie winkel

Wanneer ik er binnenkom heb ik meteen zin om de prachtige collectie te gaan bekijken. Ik krijg echt een zen-gevoel in deze winkel. Een minpuntje is mss dat alles vrij duur is..

Super vriendelijk en behulpzaam personeel

Super vriendelijk en behulpzaam personeel

Altijd een bezoekje waard.

Tevreden over het aangeboden assortiment. Gebaseerd op een ganse reeks bezoeken, ook van mijn dochter en gezin, raden wij aan de klantvriendelijkheid aan de kassa te verbeteren.

Prima, top!

Vriendelijke, behulpzame verkoopster. Drong niks op. Chapo

Inspirerend

Aangenaam winkelen, beleefd personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super geholpen

Vind de prijzen best wel hoog. Wilde een cadeaubon kopen en nog een kleinigheidje rond €20,- erbij. Was moeilijk iets naar wens te vinden. Bij de kassa wel super vriendelijk geholpen en alles leuk ingepakt door de medewerkster.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg