Heerlijke winkel, fijn personeel!

Het personeel was meedenkend en vriendelijk. Ze waren betrokken maar gaven ook ruimte. Fijne sfeer in de winkel ook.

Mooi

Prachtige winkels mooie producten

Geweldige winkel

Heerlijk shoppen

Fijne, persoonlijke benadering

Heb zowel op Eindhoven Station als in Roermond heel prettig contact gehad. De bedrukking op de tasjes is zeker in overeenstemming met de koopervaring

Vriendelijk en servicegericht

Mijn aankoop is mooi en zorgvuldig ingepakt . Zoals altijd vriendelijk geholpen

Snel, heel goede verpakking

Snelle Levering met heel goede verpakking

Net ff anders!

Leuke winkel, mooie woonaccessoires, aardig personeel!

Super vriendelijke medewerkers

Heel fijn geholpen

Prachtwinkel - vriendelijk en behulpzaam personeel

Altijd een mooi assortiment

Prachtige bijzettafeltjes. Blij mee ♥️

Zeer behulpzame lieve dames

Zeer leuk aanbod. Leuke mix met interieur, keukenaccesoires, kleren,… Zeer behulpzame lieve dames. Dankjewel!

Gewoon heel fijne winkel

Ga Zo door

Ben fijn gehoord

Bijzonder goed

Fijne winkel ervaring.

mooie, rustgevende winkel

Mooie, rustgevende winkel, veel keuze, vlot bereikbaar. Correcte service.

Gezellige outlet winkel

Behulpzaam personeel

Sfeervol

Huiselijk en een relaxt sfeertje om de tijd te krijgen door ideeën op te doen en iets aan te schaffen.

Vriendelijk en welkom

Altijd een fijne winkel met vriendelijk en hulpvaardig personeel. Woonkamer gevoel. Je voelt je er welkom maar niet bekeken, to much zeg maar. Kom er graag!

Prettig

Heerlijke winkel

Wisselende collectie altijd wel iets leuks te vinden om jezelf te verwennen of cadeau te doen!

Helemaal goed

Gezellig uitje!

Mijn lievelingsadres in Maastricht

Om iets te kopen, kleren, kadeautje of het stuk dat je nergens anders gaat vinden ❤️

Leuke afwijkende collectie, geen doorsnee winkel!

Winkel in Oisterwijk heeft een aantrekkelijke uitstraling. Collectie zeer creatief en afwijkend van het een doorsnee winkel.

Erg goede hulp!

De winkel kwam wat krapjes en daardoor rommelig op mij over. Hierdoor zal ik volgende keer liever naar de Sissy Boy in Hoog-Catherijne gaan.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg