Hippe winkel, inspirerend!

Altijd als ik bij Sissyboy kom word ik verrast door de hippe kleurrijke artikelen. De winkel ziet er altijd prachtig uit en ik word blij van het leuke hippe personeel. Een prachtig concept dat hele Sissyboy waar ik al jaren kom. Kwa kleding kan ik niet meer zo goed slagen maar mijn dochters volop. Ik vind weinig ketens leuk maar Sissyboy mag blijven.

Prettig personeel

Fijn geholpen

Toffe winkel met vriendelijke en lieve medewerkers

Zeer mooie en overzichtelijke winkel. Lief en vriendelijk personeel. Uiteraard niet twee tassen vol mooie items naar huis gegaan. We love Sissy Boy ♥️

Prijs kwaliteit zeer goed! Heel vriendelijk personeel en ordelijke winkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijk personeel, leuke collectie kussens en kleding

Alles dikke prima!

Gezellig personeel en leuke spullen

Ik bestel graag nog een x bij sissy boy

Aangename winkelervaring!

Het personeel is niet opdringerig maar heel vriendelijk als je hulp vraagt. Ze hielpen ook bij het maken van een keuze, zonder onderliggende verkoopstecnieken, de vrouw die me hielp was oprecht in haar mening en stelde zich af op mijn vraag. Een andere verkoopster gaf ook tips! Dit kom je niet vaak meer tegen en ik word daar blij van!

Chagrijnige verkoopster

Het was bijna teveel voor haar dat ze ons moest helpen met het afrekenen, Maar ze moest ff stoppen met het kletsen met haar collega!!!!

Super aardig personeel

Super aardig en leuk personeel, dit was mijn eerste keer in de winkel en ik voelde me gelijk welkom!

Super service van alle dames en de winkel ziet er tip top uit!

Slaag altijd goed en het advies qua spulletjes en/of kleding(maat) helpt daar zeker bij. Erg tevreden met deze winkel in de stad en contact voelt altijd oprecht en persoonlijk.

Mooie winkel met vriendelijk en vrolijk personeel!

Ik kom hier graag winkelen… soms ook alleen even kijken. Word altijd vriendelijk geholpen of ik nu wel iets koop of met lege handen weer vertrek! Kleding is ook van zeer goede kwaliteit! Ben heel blij dat sissy-boy weer terug is in Enschede.

goede snelle service en product was goed

niets op aan te merken, er ging niets mis dus hoefde niets te doen, prima!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijk personeel! Goed advies. Ze vinden gun vak leuk dat zie je!

Helemaal volgens afspraak verlopen.

Een mooi kleed, goed verpakt en geheel volgens afspraak geleverd. Ik ben er blij mee.

Verkoopster met oog voor de klant

De verkoopster begreep mijn smaak en bracht mij precies de juiste items om te passen. Totaal niet opdringerig en bijzonder vriendelijk.

Trendy gezellige winkel waarin je thuis komt.

Prachtige medewerkers.

Fijn personeel

Mijn favoriete winkel! Ik kom hier hier graag zowel voor kleding als voor het kopen van home accessoires

Mooie winkel met prachtige collectie

Leuk personeel, tevreden met mijn aankoop

Heel prettig.

Altijd een fijn welkom in de winkel in Hoorn. Mooie zaak, groot assortiment.

Vriendelijke verkoopsters!

Erg fijn om eindelijk het vloerkleed tegen te komen, waar ik een hele tijd naar heb gezocht! En vriendelijke verkoopster!

Super leuke blouse

Snelle levering , leuke groene blouse met strikjes op de rug , maar je kan m ook dragen met de strikjes aan de voorzijde

Helemaal Top!

Altijd super goede ervaring bij Sissyboy, ook dit keer weer. Heel mooie vitrinekastje gekocht dat heel erg netjes, zorgvuldig en veilig was ingepakt. En natuurlijk zeer vriendelijke personeel. Heel erg bedankt!

Gezellige top winkel

Een mooie ruime winkel met voor iedereen iets. Mooie woon afdeling, koffie en broodjes en natuurlijk kleding.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg