Vriendelijke medewerker.

Zeer behulpzaam en cadeautjes mooi ingepakt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie aankopen gedaan en fijn geholpen.

Mooie aankopen gedaan en fijn geholpen.

Geweldig leuke zaak en bediening

Altijd zeer vriendelijk geholpen. Altijd een lach op het gezicht van het personeel. Wordt altijd blij als ik de winkel bezoek. Leuke spullen ,leuk personeel, altijd even vriendelijk.

Mooie winkel vriendelijk personeel

Fijne winkel waar je goed geholpen wordt.

Mooie winkel. Aparte mooie collectie.

Hele mooie spullen. Winkel ziet er sjiek en verzorgd uit. Vriendelijk personeel.

Mooie winkel. Aparte mooie collectie.

Prettig

Behullzaam prettig

Relaxte sfeer en inspirerend ingericht.

Op fantastische locatie heel toffe winkel van Sissy-Boy. Inspirerend ingericht met prachtige homeland. Met gezellig hoekje waar wat gedronken kan worden. Leuk dat onze hond onder tafel mocht liggen. Relaxte sfeer en in periode rond Kerstmis een feestje.

Relaxte sfeer en inspirerend ingericht.

Ouderwets heerlijke shop ervaring

De dame die ons hielp, was erg behulpzaam, dacht mee, kwam met suggesties en gaf eerlijk antwoord als het maatje groter of kleiner kon. Houden wij van!

Aangenaam winkelen en goed geholpen door vriendelijk personeel

Heel veel keuze. Aangenaam decor. Behulpzaam personeel.

Aangenaam winkelen en goed geholpen door vriendelijk personeel

Heel veel keuze. Aangenaam decor. Behulpzaam personeel.

Zo leuk !!!

Altijd iets speciaals.

Mooie spullen, beleefd en lief personeel

In deze winkel voel je je even heel rijk!

Doorbreekt de eentonigheid van andere winkels. Speciale, toffe en gezellige winkel.

Fantastisch. Vriendelijk personeel. Mooie en kwaliteitsvolle kledij en interieurartikelen.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Efficiënt en vriendelijk en mooi pakje gemaakt (cadeau verpakking)

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Efficiënt en vriendelijk en mooi pakje gemaakt (cadeau verpakking)

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg