Prachtige stijlvolle winkel, een lust voor het oog!

Zeer warm ontvangst met personeel dat je beleefd en vriendelijk te woord staat. Geattendeerd op kortingen en een aantrekkelijk spaarsysteem. Cadeau of gewone aankoop, beide met zorg ingepakt en meegegeven. Hier kom ik nog heel graag een keer terug!

Gezellig geholpen

Hier slaag ik altijd

Ook als ik niet iets speciaals zoek is er altijd wel iets leuks of om cadeau te geven.

Super goed en aardig personeel

Prettig geholpen door vriendelijke verkoopster

Goede sfeer in deze heerlijk ruime winkel.

Leuke en bijzondere spullen

Leuke en bijzondere spullen en kleding, ik moet me altijd inhouden want ik wordt er zo hebberig van…

Genieten

Iedere keer weer genieten van alle mooie artikelen. Extra fijn in dit filiaal vind ik de fijne medewerkers en echt die extra aandacht voor presentatie van materiaal en medewerkers!

Leuke winkel, mooie spullen, vriendelijk personeel

Leuke winkel, mooie spullen, vriendelijk personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

erg goed en vriendelijk geholpen

leuk

leuke zaak leuk geholpen veel gekocht en lekkere koffie thee en drinken voor normale prijzen

Super fijn personeel!

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Behoudt dit concept!❤

Zeer tevreden goed geholpen

Wat een fijne winkel en vriendelijk personeel en goed advies.

Leuk

Fijne collectie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super!!!

Super mooie winkel met fijne behulpzame verkoopsters.

We komen zeker terug!

Heel leuk geholpen door verkoopster in Breda. Mijn dochter van 7 wist precies wat ze wilde en mocht de kleren meteen aanhouden. Wij komen zeker terug!

Ongedwongen, prettige, gastvrije omgeving met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Alleen maar lof voor de medewerkers van deze winkel! We voelden ons direct welkom en zijn bijzonder goed geholpen met het samenstellen van leuke setjes. Ongedwongen, hartelijk en eerlijk. Echt fijn om zoveel werkplezier en toewijding te ervaren.

GEWELDIG!

Ik wist dat Sissy Boy een geweldige winkel, maar dat je er alles kunt kopen wist ik dan weer niet. Super blij met onze aankopen, zoals broek, jurk MET zakken en een mooie kussen! Deze shined nu op mijn bank. Nogmaals dank voor jullie service en hulp!

Gezellig

Vriendelijk personeel en een prachtige winkel!

Vriendelijk en behulpzaam personeel en een prachtige winkel!

Geweldige winkel!!!

Prachtige winkel, mooie spullen. Vriendelijk personeel

Sociaal en vriendelijk

Nemen de tijd voor je

Mooie producten, vriendelijke medewerkers

Mooie kussens gekocht. Qua prijs interessant omdat ze nu in de aanbieding waren

Snoepjes winkel voor grote mensen!

Prachtige winkel die heel sfeervol is ingericht. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Een van mijn favoriete winkel

Mooie spullen genoeg keuzes in kleding en woonaccessoires. En je hebt er een gezellige hoek voor een drankje en een hapje.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg