Uizonderlijk

Alles is “ gewoon” fijn.

Heeft altijd mooie spullen..

gezellige winkel en goed geholpen door vriendelijk personeel.

super goed geholpen door vriendelijk personeel, kom zeker terug.

Toppers!

Zoals steeds weer heel vriendelijk verder geholpen. Toppers in Sissy Boy Hasselt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige winkel waar je geweldig geholpen wordt!

Ik ben echt dol op Sissy-Boy Homeland! Zodra ik de drempel overstap voel ik me als een kind in de snoepwinkel en ik vind altijd wel een leuk cadeautje voor iemand anders of mijzelf.

Leuk assortiment en vriendelijke service

Leuk assortiment, interessante aanbiedingen en vriendelijke service

Mooie items weer en fijn weer wat mooie aankopen gedaan

Fijn

Superservice!

Wij zijn super tevreden over de bank 'The Duchess' die we bij jullie gekocht hebben. Gezien de stof die wij uitgekozen hadden, niet meer leverbaar was, hebben jullie er alles aan gedaan om ons te helpen het showroom model te kunnen kopen. Dankjulliewel!

mooie winkel met vriendelijk oplettend personeel

goede ervaring vriendelijk geholpen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Net een snoepwinkel!!

Er is zo veel te zien, echt een beleving!

Sfeervol

Mooi, sfeervol, medewerkers aandachtig en aardig.

Erg leuke kleding voor een acceptabele prijs

In de winkels van Sissy Boy is altijd veel keuze, redelijk groot assortiment en goede voorraad qua maten. Je wordt er goed geholpen en het personeel is altijd vriendelijk.

Altijd mooie spullen

Mooie aparte spullen van hele goeie kwaliteit Wordt altijd even vriendelijk geholpen

Gastvrij

We voelden ons erg welkom. Vriendelijk gastvrij personeel. Ook voor kinderen. Winkel zag er keurig verzorgd uit, met duidelijke kleurthema’s en kleding sets bij elkaar.

Heel prettig

Sfeer in de winkel in altijd aangenaam, mede door de heerlijke geur die je bij het langs lopen ruikt! Ik kom er het meest voor de sieraden en de hebben dingentjes Een van mijn favo winkeltjes ❤️

Het was fijn kleding uitzoeken met vriendelijke hulp in een prachtige winkel!

In een prachtig pand op een mooie locatie was het fijn shoppen. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en de winkel zag er super uit!

heel aangenaam

zeer klantvriendelijk

Mooie woonbeleid.

Fijne winkel

De medewerker heeft ons goed geholpen met zoeken naar extra glazen. Ze heeft ons na kijken op de computer naar het andere filiaal doorverwezen waar we onze set glazen compleet konden maken.

Super vriendelijk personeel!

Altijd als ik bij sissy boy in Breda kom is het personeel super vriendelijk! Ze hebben veel aandacht voor je maar zijn helemaal niet opdringerig. Ze doen alle moeite voor je en niets is te gek!

Mooie winkel, prettig personeel

Mooie winkel, prettig personeel en mooie collectie. De nieuwe kerstcollectie is prachtig!

Goede verkoopsters, gezellige winkel. Leuk geslaagd!!

Leuke trui

Ik zag een mooie trui in de etalage en dacht ja die wil ik hebben. Gepast en ja niet alleen op de pop een mooie trui maar mij maakt hij ook leuker. Blij mee. Mag alleen nog maar dingen kopen die echt iets voor me doen. Gelukt.

Vriendelijk en behulpzaam

Fijne winkelervaring gehad in dit filiaal, oom heel blij met mijn aankoop!

Vriendelijk

Prettige winkel, vriendelijk personeel.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg