Super lieve behulpzame medewwerkers. Ze helpen je heel graag :)

fijn

Gewoon top!

Een andere maat laten leveren, geen probleem. Aan de kassa vriendelijk en correct

Heerlijke winkel

Wil altijd alles hebben als ik er loop!

Echt een fijne winkel

Heel mooie ruime winkel met goed assortiment voor dames en kids. Je wordt er echt hebberig. Ook goed voor cadeautjes. De enige reden dat ik nog naar magna plaza ga.

Met een heel tevreden gevoel de winkel uit nadat ik mijn jurkje mocht omruilen voor een nieuw exemplaar.

Leuke winkel vol originele items

Prettig

Een winkelbezoek maakt mij elke keer weer vrolijk en goed gezind!

Zeer leuk winkelen met mooie betaalbare mode voor iedereen , ook de woonaccessoires zijn geweldig!

Gezellige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel

Heb net al omschreven. Blijf niet a d gang.

Mooie winkel

Altijd fijn winkelen bij Sissyboy. Mooie producten, kwalitatief en steeds een gevarieerd aanbod. De kledij is ook steeds kwalitatief met oog voor zachte, degelijke stoffen en mooie afwerking.

Prettige winkel ervaring

Zoals altijd: top!

Blijft een van mijn favoriete winkels voor zowel home decoration als fashion.

Fijne winkel

Fijne winkel, mooi en overzichtelijk ingedeeld. Duidelijke maatvoering en fijne grote paskamer.

Winkel met heel mooie spullen en zeer vriendelijk personeel.

Mooie winkel

Prachtige zaak lief personeel

Helemaal goed!

Fijne winkel, mooi assortiment en vriendelijk personeel.

Breda & Rosada & online was heerlijk om tr shoppen

Fijne winkelervaring

Vriendelijke medewerkers die zorgen voor een prettige sfeer om te winkelen. Medewerkers bieden graag hulp zonder opdringerig over te komen. Zowel in de winkel als in het restaurant een positieve ervaring.

Leuk winkelen voor iedereen

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen, voor elk is er aanbod. Persoonlijk vind ik het huislinnen de Max!

Sfeervolle winkel met mooie spullen

Ik kocht er kinderkleding dus was gericht aan het shoppen, maar er waren zoveel mooie spullen. Fijne winkel om in rond te lopen. Kinderkleding is prijs/kwaliteit goed. En net even wat anders dan het gangbare. Heel vriendelijke verkoopster ook.

Fantastische winkel

Mooie winkel met attente service

Heel erg goed en professioneel geholpen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg